Андрій Окунський: "За 15 хвилин ми підшукаємо для вас три найкращі варіанти житла у Львові"

Новина - Події - Андрій Окунський: "За 15 хвилин ми підшукаємо для вас три найкращі варіанти житла у Львові"

Новина - Події - Андрій Окунський: "За 15 хвилин ми підшукаємо для вас три найкращі варіанти житла у Львові"

Події
01 березня 2016 10:17

Андрій Окунський, засновник першого в Україні професійного туристичного ресурсу з пошуку квартир - MUSHROOM, про те, чому для свого унікального старт-апу обрав саме Львів і як відбракував усіх нечесних орендодавців для гарантованого комфорту своїх клієнтів.

Пане Андрію, чому вирішили запустити саме такий ресурс - з пошуку квартир у Львові?

Власний досвід...

Всім знайомі прикрі історії, пов'язані з бронюванням квартир. Приїжджаєш в нове місто у справах чи на відпочинок, а житло виявляється брудним, немає постільної білизни, або взагалі – немає квартири, бо тебе надурили аферисти. Звичайно, можна зняти номер в будь-якому готелі. Та коли бюджет обмежений, проблематично швидко знайти заміну. І замість того, щоб відпочивати, ти мусиш десь шукати wi-fi. І починаєш все спочатку. В результаті нерви і купа марно витраченого часу.  

Після кількох таких історій, я почав з’ясовувати, чому ми маємо такі проблеми на ринку подобової оренди житла?

Андрій Окунський: "За 15 хвилин ми підшукаємо для вас три найкращі варіанти житла у Львові" фото

І що з’ясували?

Попит перевищує пропозицію. Плюс практично жоден ресурс в Україні не займається сервісом, хоча і декларують підтримку. Ніхто не хоче брати на себе функцію помічника/адвоката клієнта на усіх етапах: від моменту бронювання і до виїзду.

Тобто, гостям українських міст дуже проблематично підшукати пристойну квартиру на кілька днів?

Шукати неважко, а от знайти - так. Основна проблема в неактуальності інформації. На пошук житла доводиться витрачати години.  Далі – гірше. Наприклад, коли тебе селять в квартиру, яка абсолютно не відповідає фотографіям в інтернеті. Тобто, умови значно гірші, або ж взагалі – немає куди заселятись, бо це афера. Такі проблеми виникають через те, що у Львові реальні власники практично не займаються орендою. Більшість квартир перебувають в управлінні маклерів, яким байдуже до твого комфорту і про клієнтоорієнтованість вони ніколи не чули.

Чому для свого ресурсу першим Ви обрали Львів?

Львів - найменш залежне від сезону туристичне місто. Тут, велика кількість пропозицій житла, підкріплена ще більшим потоком туристів. На даний час це створює перешкоди в реалізації можливості он-лайн бронювання, оскільки орендодавець часто маніпулює цінами та клієнтами, знаючи про високий попит на житло. 

Наша ж мета - побудувати модель швидкої та результативної комунікації між клієнтом та орендодавцем, які не можуть швидко знайти одне одного через існуючу кон’юнктуру ринку.

Андрій Окунський: "За 15 хвилин ми підшукаємо для вас три найкращі варіанти житла у Львові" фото 1

Скільки вже працює ресурс MUSHROOM?

Підготовчого етапу було півтора роки. За цей час ми формували базу квартир по Львову. Шукали однодумців для проекту, партнерів. Першого червня минулого року був офіційний старт.

Як формували базу квартир?

Шукали усі можливі оголошення в інтернеті по Львову. Потім кожне продзвонювали, звіряли адресу, телефон, знайомилися з власником.

В результаті, створили базу з 800 об’єктів. І всім орендодавцям запропонували зробити безкоштовні фотосесії житла – в такий спосіб ми особисто змогли перевірити стан квартир.

Як працює ресурс MUSHROOM і в чому його переваги для клієнтів?

Заходите на наш сайт mushroom.com.ua, обираєте зручний для себе спосіб комунікації з нами. А далі, дівчата-консьєржі, які є експертами на ринку подобової оренди Львова, швидко та гарантовано знайдуть за вас чи допоможуть вам знайти декілька варіантів квартир.

За сім місяців роботи ми зрозуміли, що клієнт не хоче сам годинами сидіти і шукати в інтернеті. Йому потрібна допомога та швидкий результат.

Тому, нашою перевагою є СЕРВІС у подобовій оренді Львова. Це означає, що ми з клієнтом як під час пошуку житла, так і під час перебування у місті. І нам не все одно, які проблеми чи питання в нього виникнуть. Ми завжди готові задовольнити будь-який запит чи побажання нашого клієнта.

Ми знаємо львівський ринок зсередини, знаємо тих, хто на ньому працює, тому швидко оперуємо інформацією. Окрім допомоги з подобовою орендою житла, ми можемо надати інформацію про найкращі заклади, цікаві екскурсії, затишні місця для відпочинку, культурні та мистецькі події, які відбуватимуться у Львові.

Тобто, інтереси клієнта – передусім?

Так. При цьому наші клієнти можуть бути певними: гроші вони заплатять не за те, що ми просто щось там підшукаємо. По-перше, ви одразу отримаєте відповіді на всі питання щодо вашого перебування у Львові. По-друге, протягом 15 хвилин ми обов’язково знайдемо для вас кілька варіантів квартир, що максимально відповідатимуть вашим побажанням. І по-третє, ви гарантовано заселитесь в обрану вами квартиру. Таким чином, ми з вами постійно як під час бронювання, так і під час вашого перебування у місті.

Подорожуйте з задоволенням – подорожуйте легко, а турботу про житло залиште MUSHROOM!

Андрій Окунський: "За 15 хвилин ми підшукаємо для вас три найкращі варіанти житла у Львові" фото 2

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах