У Львові під двері СБУ підклали саморобну бомбу (фото, відео)

фото: патрульної поліції

фото: патрульної поліції

Події
29 лютого 2016 11:43

За попередньою оцінкою експертів-вибухотехніків - це був саморобний вибуховий пристрій, повідомили  у  відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 29 лютого  о 08.05 до правоохоронців на оперативну лінію 102 надійшла інформація від чергового управління Служби безпеки України у Львівській області про підозрілий предмет, схожий на вибуховий пристрій, виявлений біля громадської приймальні УСБУ на вулиці Вітовського.

На місце події негайно виїхали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група та працівники інших служб, котрі задіюються у таких випадках. Виявлений предмет нагадував термос, обмотаний скотчем, з електричними дротами. Правоохоронці дослідили знахідку та знешкодили її. За попередніми даними, це був саморобний вибуховий пристрій, проте остаточно стверджувати про це можна буде після висновків експертів.

У Львові під двері СБУ підклали саморобну бомбу (фото, відео) фото

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вчинене карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

 Наразі правоохоронці вживають усіх заходів аби встановити особу зловмисника або зловмисників, котрі виготовили пристрій.

Львів у новинах:

У Львові виявили притон педофілів (фото)

У центрі Львова "зелені чоловічки" запхали активістів в автозак (фото, відео)

У Львові чоловік влаштував криваву різанину через гучне святкування дня народження

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах