12-річна львів'янка волонтерить у геріатричному центрі (відео)

фото з сайту dailylviv.com

фото з сайту dailylviv.com

Події
03 березня 2016 12:27

12-річна Валерія Ізеницька, коли виросте обов'язково підкорить комп'ютерну сферу. Маленька львів'янка мріє заробляти багато грошей. І не для себе, а щоби ділитися із самотніми старенькими.

До втілення мрії Лєри ще далеко, але вона вже почала з найменшого – щотижня дівчинка волонтерить у геріатричному центрі.

"Мені 12 років. Щодня я роблю, що й усі мої однолітки: важко прокидаюся о 7 ранку, напівсонну мама мене чеше і годує. А ще я маю обов’язково вигуляти свого Ештона. До школи мені дуже далеко, тому я встигаю подрімати в машині. А далі навчання, друзі кілька разів на тиждень, улюблене хобі. У мене практично немає часу. Але попри те, я знаходжу час для них."
— розповідає Валерія.

Щосуботи Лєра і її мама уже кілька місяців прокидаються дуже рано і поспішають у львівський геріатричний центр. Сюди малу привела вчителька танців. Тут Лєра роздає їжу і прибирає. З часом у дівчинки з'явилися подруги – старші інколи на півстоліття. Вони чекають на Лєру і її гостинці увесь тиждень. Кожна з бабусь розповідає малій свою історію. Не дитячу.

Більшість з цих стареньких – самотні. В Лєрі вони бачать своїх дітей і онуків. З нею діляться переживаннями і секретами.

Джерело: 24tv.ua

Львів у новинах:

Joryj Kloc, Гич Оркестр, Бурдон: три львівські етно-гурти, які варті вашої уваги (відео) 

Учасник скандалу в "Криївці": таке сталося б в 80% закладів по всій Україні

Як пройшла перша партія на чемпіонату світу з шахів у Львові: деталі, відео 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах