Чемпіонат світу з шахів у Львові: де сьогодні дивитися онлайн-трансляцію

Новина - Події - Чемпіонат світу з шахів у Львові: де сьогодні дивитися онлайн-трансляцію

Новина - Події - Чемпіонат світу з шахів у Львові: де сьогодні дивитися онлайн-трансляцію

Події
03 березня 2016 13:32

Чемпіонат світу з шахів серед жінок триває. Сьогодні у Палаці Потоцьких перший хід у грі зроблять Валерій Сушкевич, Президент Національного комітету спорту інвалідів України, Уповноважений Президента України з прав людей з інвалідністю, та Ярослав Грибальський, голова Львівського обласного відділення українського фонду реабілітації людей з особливими потребами. Змагання розпочнуться о 15.00 год.

Усі десять партій Матчу відбудуться у Палаці Потоцьких. Також у приміщенні Палацу для представників засобів масової інформації діє Прес-центр.

За правилами ФІДЕ глядачам заборонено перебувати у приміщенні, де безпосередньо змагаються шахістки. Тому гості мають можливість переглядати матч у сусідньому залі у режимі онлайн. Загалом переглядати Матч в Палаці Потоцьких зможуть близько шістдесяти осіб одночасно.

На змаганні працюють дві студії коментаторів – україномовна та англомовна. Коментаторами стали львівські шахісти Михайло Олексієнко, Віта Криворучко, Неллі Алексанян, Марта Літинська та Адріан Михальчишин.

Призовий фонд цього матчу, який становить 200 тисяч євро, розподіляється таким чином: 60% переможниці та 40% - гравчині, що програла після десяти основних партій; якщо переможниця визначилась після тай-брейків, тоді розподіл 55%х45%. 

Усі, хто не зможе потрапити на шахові поєдинки, зможе он-лайн спостерігати за шаховою партією прямо на нашому сайті:

Також пряма трансляція ведеться на екрані в холі Ратуші.

Нагадаємо, перша шахова партія почалася 2 березня о 15:00 год у Палаці Потоцьких між чинною чемпіонкою світу з шахів Марією Музичук та китаянкою Хоу Іфань. 

Чемпіонат світу з шахів у Львові: де сьогодні дивитися онлайн-трансляцію фотоЧемпіонат світу з шахів у Львові: де сьогодні дивитися онлайн-трансляцію фото 1

Фото: ЛМР

Львів у новинах:

У Львові стартувала перша партія Чемпіонату світу з шахів: пряма трансляція

Як у Львівській Опері відкривали чемпіонат світу з шахів (фоторепортаж)

У Львові влаштували вуличний шаховий перформанс (фоторепортаж)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах