У Львові п’яні водії міжнародного автобуса намагались відкупитись хабарем (відео)

Новина - Події - У Львові п’яні водії міжнародного автобуса намагались відкупитись хабарем (відео)

Новина - Події - У Львові п’яні водії міжнародного автобуса намагались відкупитись хабарем (відео)

Події
03 березня 2016 14:50

Учора, 2 березня, на Стрийському автовокзалі поліцейські затримали двох п’яних водіїв автобусу Одеса-Гданськ перевізника Ecolines, які перед тим вчинили ДТП.

На 102 зателефонувала жінка і повідомила, що автобус у якому вона мала їхати разом зі своїми трьома дітьми до Варшави, щойно вчинив ДТП на автовокзалі. У неї виникла підозра, що водій перебуває у стані алкогольного сп‘яніння. Жінка намагалася пояснити ситуацію решті пасажирів, однак ніхто не хотів нічого робити. Попри те, що вона мала квиток – їхати не наважилася. Громадянка викликала поліцію. Наздогнали автобус неподалік і зупинили на заправній станції.

В автобусі було 70 пасажирів і яке було їх здивування, коли вони почули, що їх везуть водії напідпитку. Водій за кермом при перевірці на стан алкогольного сп‘яніння мав результат – 0.72 проміле, а його напарник, який мав замінити колегу в дорозі – 0.5 проміле. Водій такий результат пристрою драгер пояснив тим, що скористався ополіскувачем для ротової порожнини і захотів їхати на перевірку в лабораторію.

Дорогою на додаткову експертизу один із водіїв намагався домовитися з поліцейськими – запропонував 1000 злотих. Чоловік хотів їх залишити на кріслі автомобіля і вийти. Однак, водій відмовився від своїх намірів, почувши від поліціантів попередження про кримінальну відповідальність. На експертизі підтвердили сп‘яніння водія і медики написали свої висновки. Перевізник надав двох інших водіїв, які повезли пасажирів до місця призначення, - розповіли у прес-службі поліції.

У Львові п’яні водії міжнародного автобуса намагались відкупитись хабарем (відео) фото

Львів у новинах:

На Західній Україні з'явилася ще одна вулиця Леннона: де саме

Львів'янину на замітку: що саме подорожчає цієї весни

12-річна львів'янка волонтерить у геріатричному центрі (відео)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах