Як у Львові шахраї наживаються на "візових" питаннях

фото з сайту ozi.pp.ua

фото з сайту ozi.pp.ua

Події
04 березня 2016 13:19

У Львові та області місцеві шахраї навчилися непогано заробляти на "відкритті" віз місцевим мешканцям про це повідомляє  прес-служба ГУ НП у Львівській області.

Так, до Франківського відділу поліції 27 лютого звернувся 22-річний житель Мостиського району. Він повідомив, що його знайомий, 46-річний львів’янин, ще у травні минулого року пообіцяв йому відкрити візу до Великобританії. За сприяння та на можливі видатки аферист взяв з потерпілого 3 000 доларів США, проте нічим не зарадив і гроші не повернув.

Діяння іншого "візового" шахрая розслідують також і працівники Шевченківського відділу поліції. До них надійшла заява від 23-річної мешканки Закарпатської області, у якої під приводом виготовлення документів для виїзду за кордон з подальшим працевлаштуванням видурили 7 800 гривень та дві золоті каблучки.

Як з’ясували правоохоронці, довірою жінки скористався 29-річний львів’янин. І ошукав він не лише жительку Закарпаття, а й свою 21-річну землячку. Зловмисник гарантував їй легальний виїзд та роботу до Франції. За це шахрай отримав від дівчини 8500 гривень.

Потерпів від дій аферистки і 43-річний мешканець Сокалю, який звернувся із відповідною заявою до Червоноградського відділу поліції. У травні минулого року 23-річна місцева мешканка, обіцяючи допомогти у відкритті візи, заволоділа його коштами в сумі 530 євро.

За усіма цими фактами зараз ведеться слідство, встановлюються обставини подій. Вирішується питання про відкриття кримінальних провадження.

Львів у новинах:

Якою буде погода у Львові на вихідні 

Їздити у Польщу через Львів стало зручніше 

Де у Львові в березні будуть вимикати світло 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах