Львівська поліція викрила "мінера" торгівельного центру: ще одного розшукують (фото)

Новина - Події - Львівська поліція викрила "мінера" торгівельного центру: ще одного розшукують (фото)

Новина - Події - Львівська поліція викрила "мінера" торгівельного центру: ще одного розшукують (фото)

Події
04 березня 2016 13:49

Поліцейські Шевченківського відділу поліції спільно з працівниками управління Служби безпеки України у Львівській області встановили особу та опитали зловмисника, котрий надав неправдиве повідомлення про замінування, - повідомили у прес-службі поліції.

Нагадаємо: У Львові хвиля "замінувань: бомбу шукають у "Магнусі", Оперному театрі та "Сільпо"

3 березня о 18.29 на оперативну лінію 102 з повідомленням про замінування торгового центру "Сільпо", розташованого на вулиці Шевченка у Львові, телефонував 19-річний львів’янин. Чоловіка запросили у Шевченківський відділ поліції, де під час опитування він зізнався у скоєному. За словами зловмисника, він хотів таким чином пожартувати та перевірити як розгортатимуться події після його повідомлення.

Нагадаємо, під час обстеження приміщень торгового центру та прилеглої території, правоохоронці евакуювали більше 200 відвідувачів та 50 працівників. Обстеження тривало близько двох годин.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від двох до семи років.

Також становлюються дані та місце перебування особи із фото, яка причетна до хибних замінувать ТЦ "Форум", ТЦ "Магнус" та Львівської опери. "Усі псевдозамінування були здійснені впродовж останніх днів. Якщо хтось упізнав зловмисника телефонуйте на гарячу лінію "102". Вдячні за співпрацю", – і повідомив  Ігор Зінкевич координатор "Варта1". 

345

346

Львів у новинах

На Західній Україні п'яна співробітниця податкової влаштувала стриптиз на вулиці (відео)

На сина екс-начальника ДАІ Львова, який збив поліцейського, відкрили кримінальне провадження

Їздити у Польщу через Львів стало зручніше

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах