На Львівщині поліцейський побив двох людей (відео)

фото з сайту dailylviv.com

фото з сайту dailylviv.com

Події
10 березня 2016 11:49

Після ознайомлення підозрюваного з матеріалами кримінального провадження обвинувальний акт у ньому буде скеровано для розгляду в суд.

"Прокуратура Львівської області повідомила про підозру працівнику поліції у вчиненні хуліганських дій. Йдеться про працівника Сокальського відділу поліції ГУ НУ у Львівській області, який в січні поточного року в Червоноград, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння в одному із розважальних закладів міста, безпричинно наніс його відвідувачу тілесні ушкодження", – повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області.

"Після того, як правоохоронця доправили у Червоноградський відділ поліції, останній продовжував вчиняти хуліганські дії, завдавши тілесних ушкоджень присутньому помічнику народного депутата України. З огляду на вказані факти, прокуратурою Львівської області працівнику Сокальського відділу поліції повідомлено про підозру за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Після ознайомлення підозрюваного з матеріалами кримінального провадження обвинувальний акт  буде скеровано для розгляду в суд. Зазначимо, що санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

Львів у новинах:

У Львові ще одна матір до смерті забила свою доньку 

Майстерню головного архітектора Львова закидали "коктейлями Молотова" (фото)

У Львові біля ТЦ неадекватний чоловік потрощив машини 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах