Львівська мерія висловилась щодо ЛГБТ-квесту у Львові

Новина - Події - Львівська мерія висловилась щодо ЛГБТ-квесту у Львові

Новина - Події - Львівська мерія висловилась щодо ЛГБТ-квесту у Львові

Події
16 березня 2016 10:26

Львівська міська рада не отримувала жодної офіційної заявки щодо проведення в місті пішохідного квесту за участю ЛГБТ-спільноти. У зв’язку з цим, зважаючи на велике суспільне збурення, яке викликала інформація про цю подію, мерія вважає недоцільним проведення схожого заходу у Львові, передає прес-служба ЛМР.

Організатори події не вказали місця, дати та часу проведення пішохідного ЛГБТ-квесту та не подали заявки на проведення цього заходу, зазначила в.о. заступника міського голови Львова з гуманітарних питань Марта Литвинюк.

"Поширена у соціальних мережах та деяких ЗМІ інформація щодо планованого проведення такого заходу викликала хвилю обурення різних громадських середовищ. Відтак міська рада вважає недоцільним проведення таких заходів у Львові з метою гарантування безпеки усім мешканцям та гостям нашого міста", ? додала Марта Литвинюк. 

Нагадаємо, 19 - 20 березня у Львові в рамках Фестивалю рівності запланували провести пішохідний ЛГБТ-квест. Це викликало суспільний резонанс адже частина львів'ян негативно ставиться до проведення подібних заходів. Організаторам акції відмовили в приміщенні. Відмову пояснили можливими нападами з боку ультраправих активістів та організацій.

Читайте також 

Кабмин Украины легализирует однополые браки

Медитація, сонячний душ та альфа-гравіті: у Львові проведуть еко-фестиваль

Alfa Jazz Fest 2016 оголосив чергового хедлайнера

Маст сі: ТОП - 20 головних пам'яток Львова

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах