На Львівщині захопили спиртзавод: на місце з’їхалася майже вся поліція (фото)

Новина - Події - На Львівщині захопили спиртзавод: на місце з’їхалася майже вся поліція (фото)

Новина - Події - На Львівщині захопили спиртзавод: на місце з’їхалася майже вся поліція (фото)

Події
17 березня 2016 12:47

Правоохоронці Львівщини встановлюють обставини проникнення невідомих осіб на територію ДП "Угерський спиртзавод".

На місце події виїхав т.в.о. начальника ГУ Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія та інші керівники поліції Львівщини.

Як повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області, сьогодні, 17 березня, о 6.35 на оперативну лінію 102 у Стрийський відділ поліції зателефонувала місцева мешканка і повідомила, що близько 120 чоловіків прорвались на територію ДП "Угерський спиртзавод", нищать обладнання та погрожують працівникам фізичною розправою.

Як встановили правоохоронці, близько 6.30 у село Угерсько Стрийського району прибула колона транспортних засобів у складі п’ятьох автобусів та кількох супроводжуючих автомобілів без номерних знаків. Люди, котрі перебували в автобусах, прорвались на територію спиртзаводу, закрили усі входи та виставили по периметру території вартових.

До забезпечення публічної безпеки залучений весь особовий склад Стрийського відділу поліції, на місці події працює слідчо-оперативна група, групи реагування. 

Додамо, що сьогодні близько 10.00 тридцять мешканців Стрийського району перекрили трасу Київ-Чоп в районі села Добряни, протестуючи, за їх словами, "проти захоплення спиртзаводу". На місці події працюють поліцейські – забезпечують публічний порядок, спілкуються з людьми та намагаються відновити рух транспорту.

На Львівщині захопили спиртзавод: на місце з’їхалася майже вся поліція (фото) фотоНа Львівщині захопили спиртзавод: на місце з’їхалася майже вся поліція (фото) фото 1На Львівщині захопили спиртзавод: на місце з’їхалася майже вся поліція (фото) фото 2На Львівщині захопили спиртзавод: на місце з’їхалася майже вся поліція (фото) фото 3

Всі фото: korupciya.com

Львів у новинах:

У Львові трьох малюків госпіталізували з важким отруєнням 

У Львові три коти залишили частину міста без світла 

У Львові розробили нові правила для власників тварин: що треба знати 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах