У Львові паркування стало дорожчим

фото з сайту portal.lviv.ua

фото з сайту portal.lviv.ua

Події
17 березня 2016 14:11

Сьогодні, під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради міські обрані ухвалили тимчасове збільшення оплати за паркування у місті. За таке рішення проголосувало 33 депутати, передає Львівський портал.

Згідно із ухвалою, на спеціально обладнаних майданчиках для платного паркування у 1-й зоні паркування (центр міста)  ціна становитиме 8,00 грн. На необладнаних парковках ціна становитиме 6 грн.  У другій зоні паркування (поза центром) – 4 гривні замість 2-х.

Під час ухвалення рішення, низка депутатів зазначила, що в майбутньому варто розробити методи контролю за сплатою послуг паркування, оскільки мешканці часто не зважають на необхідність оплатити паркування свого авто.

Також депутат Ігор Зінкевич зазначив, що кошти, що надходить від парковок, мають бути використані з якоюсь корисною для міста метою.

"Якщо ми кажемо,що збираємо гроші ,то людям терас показати для чого ми це робимо. У нас немає стратегії розвитку щодо цього питання", – заявив він.

Як зазначила керівник департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич, підвищення цін триватиме недовго – це наразі лише експеримент.

"Це пілотний проект на три місяці. Потім ми побачимо, чи варто вводити такі ціни на постійній основі", – зазначила вона.

Львів у новинах:

Спиртзавод на Львівщині спростовує інформацію поліції про захоплення 

Як вирубують Карпати: шокуюча аерозйомка 

У Львові перевірку системи оповіщення в ТЦ "Форум" прийняли за пожежу

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах