Поліція затримала всіх учасників захоплення спиртзаводу на Львівщині (відео)

Фото: korupciya.com

Фото: korupciya.com

Події
17 березня 2016 17:18

Конфлікт навкруги "Угерського заводу" набув розвитку. Як повідомив керівник Стрийської поліції Іван Малиш, усі учасники рейдерського захоплення "Угерського заводу" вже затримані поліцією і будуть допитані.

На Львівщині захопили спиртзавод: на місце з’їхалася майже вся поліція (фото)

Перемовини між поліцією та рейдерами тривали із 11 години дня. Озброєні молодики в балаклавах довго не хотіли покидати територію заводу, проте поліції вдалося посадити усіх учасників незаконного захоплення заводу у автобуси правоохоронців. За словами начальника Малиша, їх допитають та встановлять їхні особи.

Спиртзавод на Львівщині спростовує інформацію поліції про захоплення

"Ми з’ясуємо особи кожного молодика та мотивацію незаконного проникнення на завод. Було понищено багато майна, тому винні мають понести відповідальність", – сказав він.

Доречі, керівник Національної поліції України Хатія Деканоїдзе взяла під особистий контроль справу із захопленням "Угерського спиртзаводу".

Нагадаємо, сьогодні о шостій годині ранку понад три сотні озброєних людей захопило територію Угерського спиртзаводу. Після цього керівник Нацполіції Львівщини Дмитро Загарія приїхав на "Угерський спиртзавод" і після його перемовин молодиків повезли у райвідділок. Однак частина залишилися на території заводу.

Додамо, вчора майже пів тисячі працівників спиртзаводів Львівщини мітингували під стінами Верховної Ради України. Люди вимагали  припинити тиск на їхні підприємства, розслідувати причетність керівництва Міністерства агрополітики та ДП "Укрспирт" до дестабілізації роботи заводів та корупційних фінансових схем в спиртовій галузі.

Ще раніше, 12 березня, працівники ДП "Угерський спиртзавод" повідомили, що невідомі особи пробували силою захопити їхнє підприємство. Близько 20 невідомих осіб проникли на територію державного підприємства і спробували зайняти адміністративні приміщення.

Джерело: Львівський портал. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах