У Львові суд заборонив проведення будь-яких акцій на проспекті Свободи

Новина - Події - У Львові суд заборонив проведення будь-яких акцій на проспекті Свободи

Новина - Події - У Львові суд заборонив проведення будь-яких акцій на проспекті Свободи

Події
19 березня 2016 10:53

Львівський окружний адміністративний суд заборонив проведення 19 березня акцій на проспекті Свободи перед Оперним театром, позов задовільнили повністю, повідомили в прес-службі Львівської міськради.

У п’ятницю, 18 березня, Львівська міська рада за рекомендацією Національної поліції подала позов до Львівського окружного адмінісуду про заборону проведення 19 березня на проспекті Свободи перед Оперним театром будь-яких акцій.

Позов був спричинений тим, що із заявками про проведення акцій до ЛМР звернулися представники ЛГБТ-спільноти та їхні противники з "Правого сектору", ГО "Фронтера", ГО "Сокіл", "Волонтерського куреня", Добровольчого руху "ОУН", ГО "Білі Горвати", які анонсували акції на підтримку традиційних сімейних цінностей, інформує zaxid.net.

Відтак, міська рада змушена була звернутися до суду із позовом про заборону всіх акцій, аби не допустити зіткнень між учасниками різних організацій. 

Нагадаємо, представники ЛГБТ-спільноти запланували проведення у Львові 19 та 20 березня Фестивалю рівності, частиною якого мав стати ЛГБТ-квест. Це обурило частину львівських правих активістів та політичних сил. Із закликом відмовитись від проведення ЛГБТ-акцій виступила також Львівська архиєпархія УГКЦ, а адміністрація готелю "Львів" відмовила у поселенні 25 учасникам Фестивалю рівності.

ЛГБТ-фестивалю у Львові відмовили у приміщенні: чому саме

Фестиваль ЛГБТ все ж відбудеться у Львові, але за деяких умов

Львів'яни з нетрадиційною орієнтацією розповіли, як їм живеться у Львові

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах