Як виглядатиме у Львові сквер поблизу Тролейбусної вулиці (візуалізація)

фото з сайту xn----8sbafa3cdznjy2ic.com.ua

фото з сайту xn----8sbafa3cdznjy2ic.com.ua

Події
21 березня 2016 13:47

Поблизу скверу на вул. Тролейбусній – Володимира Великого планують облаштувати зупинку громадського транспорту, парковку, тротуари. "У сквері будуть доріжки, плануємо також його озеленити", – розповів заступник голови Франківської районної адміністрації Орест Тимчишин.

Як виглядатиме у Львові сквер поблизу Тролейбусної вулиці (візуалізація) фото

Фото Google Maps (травень-червень 2015 року)

Активіст та співробітник департаменту розвитку ЛМР Олександр Шутюк додав: "Фактично, це має бути впорядкування території. Зараз там є великі газони, по яких хаотично їздять машини, розносячи болото. Плануємо облаштувати зону для паркування, велодоріжки та тротуари. Паралельно висадимо додаткове озеленення, додамо вуличних меблів (лавки), зробимо освітлення. Також неподалік з’явитися зупинка громадського транспорту".

За словами активіста, поки що є лише попередній план озеленення цієї території: без найменувань видів, а лише з пропозиціями. Газони планують засаджувати здебільшого кущами. "Є план, який розробили у ЛКП "Львівавтодор". На ньому ми відзначили місця, де можна посадити зелень: де може бути або велике дерево, або декоративне, або ж кущ. Кущі пропонуємо висадити по кутах газонів, аби їх не витоптували і щоб таким чином сформувати мережу доріжок", – зазначив Олександр Шутюк.

Як виглядатиме у Львові сквер поблизу Тролейбусної вулиці (візуалізація) фото 1

Вулицю Володимира Великого оновлюватимуть поступово. Велодоріжки та тротуари облаштують за однаковим стилем, – зазначає Олег Шмід, радник міського голови, керівник Інституту стійких транспортних систем ЛКП "Львівавтодор". "Велодоріжку робитимуть за тим же принципом, як і поблизу вулиці Симоненка. Вона буде з червоного римського каменю. На тротуарі викладуть плитку. Їх розділятиме смуга бруківки жовтого кольору", – розповів Олег Шмід.

Як виглядатиме у Львові сквер поблизу Тролейбусної вулиці (візуалізація) фото 2

 

Джерело: tvoemisto.tv

Львів у новинах:

Яким буде парк-скалодром у парку культури (візуалізація) 

Якою буде площа Митна у Львові після реконструкції: візуалізація 

Стало відомо, як буде виглядати парк пам'яті Кузьми у Львові 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах