На Львівщині мати підкинула до лікарні тижневе немовля

фото з сайту www.stkom.ru

фото з сайту www.stkom.ru

Події
22 березня 2016 10:52

Тижневе немовля підкинула невідома мати під Пустомитівську районну лікарню. Сумку на сходах помітили відвідувачі медзакладу. Але те, як ненька подбала про синочка, вразило багатьох, повідомляє канал ntn.ua.  Медики вже дали знайді ім'я, але чи знайшли його маму?

Над маленьким Юрчиком клопочуть медики. Хлопчику лише тиждень. Він з апетитом їсть і із задоволенням спить, і навіть не здогадується, які пристрасті вирували навколо нього  ще напередодні. Його, крихітного та безпомічного, рідна ненька запакувала у велику торбу і залишила під дверима лікарні. На живий пакунок натрапили Юрій та Ірина, які ввечері прийшли до медзакладу. Те, як мати загорнула своє дитя перед тим, як попрощатися з ним назавжди, зворушило жінку.

Ірина, львів'янка:

- По тому, як виглядала сумка - мама не хотіли принести шкоду дитині. Тобто дитина була дуже бідно, але дуже завернута, так, щоб тепло було. Сумка пінопластом обкладена була, щоб десь не простудилась дитина.

Дитя було загорнуте дуже ретельно та акуратно, і дбайливо покладене на подушку. Медики насилу розмотали малюка. У сумку ненька поклала ще й три підгузники. Хлопчик народився приблизно тиждень тому, в домашніх умовах - про це свідчить характер перев'язування пуповини. Під дверима лікарні маля пролежало не більше півгодини. Тож не встигло змерзнути.

Сергій Фещенко, завідувач відділення Пустомитівської районної лікарні:

- При огляді практично здорова, 2 800 по вазі, хлопчик, довжиною близько 50 сантиметрів. Була голодна, жадібно їла.

До справи взялася поліція. Кримінального провадження поки не розпочинали. Лише шукають неньку.

Ігор Шкодин, керівник Пустомитівського відділу поліції:

- По шкірних покровах було встановлено, що дитина перебувала приблизно на вулиці до тридцяти хвилин, на даний час проводяться заходи по встановлено матері даної дитини.

Найближчі кілька місяців Юрчик пробуде в Пустомитівській лікарні. За цей час підготують документи для влаштування його в дитбудинок. Медики щиро полюбили малого знайду і дуже сподіваються, що його мати отямиться і забере назад свого синочка.

Львів у новинах:

Де сьогодні у Львові не буде води 

У Львові розшукали дівчинку, яку мати вигнала з дому 

У центрі Львова підлітки допомогли піймати педофіла (фото) 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах