У Львові працівника банку затримали на хабарі у 300 тисяч

фото: патрульна поліція Львова

фото: патрульна поліція Львова

Події
22 березня 2016 18:02

У Львові правоохоронці затримали на хабарі начальника одного з відділів департаменту примусового стягнення проблемних активів одного з банків міста, повідомляє прес-служба Національної поліції.

Затриманий вимагав від підприємця неправомірну вигоду за надання у власність приміщення. Згадане нежитлове приміщення банк вилучив за неповернений кредит і виставив на продаж через систему електронних торгів. Приватна компанія звернулась до фінустанови, щоб придбати приміщення. На це начальник одного з відділів банківської установи погодився на продаж, але за умови, що компанія заплатить йому 300 тис. грн.

"За визначену ним суму "відкату" представник банку безперешкодно передасть у власність майно та не буде звертатися до суду з апеляційною скаргою на рішення суду першої інстанції щодо вказаного приміщення, яке було вилучено банком по неповерненому кредиту в іншого СПД", - сказано в повідомленні. Підприємець повідомив у поліцію про вимагання хабара. Працівника банку затримали в центрі Львова під час отримання обумовленої суми. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Львів у новинах:

Завтра центр Львова буде тимчасово перекритий 

Від завтра вулиця Франка у Львові буде перекрита ( схема) 

В львівських парках готуються до толоки: як долучитися 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах