Львівські копи за одну ніч затримали чотирьох водіїв під наркотиками

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
24 березня 2016 11:26

Вночі, 24 березня, у Львові патрульні зупинили чотирьох водіїв у стані наркотичного сп‘яніння, повідомляє Патрульна поліція Львова.

На вулиці Степана Бандери,1 водій керував автомобілем Volkswsgen Passat з несправною підсвіткою номерного знаку. При спілкуванні із водієм були виявлені ознаки наркотичного сп‘яніння. Водій зізнався, вживав наркотики, а саме курив марихуану. На чоловіка складено відповідний протокол. 

Ще один випадок із водієм, який вживав наркотики стався на вулиці Виговського, 41. Водій керував автомобілем BMW та не вмикав світлові покажчики поворотів. При спілкуванні з водієм виявили ознаки наркотичного сп'яніння. Чоловік сказав, що не має сенсу їхати на експертизу, адже вона покаже позитивний результат, оскільки він вживає марихуану.

На вулиця Хвильового, 2 зупинено авто Mercedes 300, у якого була несправна підсвітка номерного знаку. Окрім, того водій не мав при собі обов’язкового полісу цивільного страхування. Під час спілкування у водія патрульні помітили ознаки наркотичного сп‘яніння. Від перевірки він відмовився. Патрульні склали протокол за керування у стані наркотичного сп‘яніння та винесли постанову за керування транспортних засобів без усіх необхідних документів. 

Ще одного водія у стані наркотичного сп‘яніння зупинили на проспекті Червоної Калини,61. Водій на автомобілі Toyota Camry поїхав під 3.21 В’їзд заборонено. Водій як і у всіх попередніх випадках визнав, що вживав наркотики. Підписав протокол.

Львів у новинах:

Львів'янину на замітку: вартість газу перерахують та повернуть різницю 

Вулицями Львова розгулює кінь-одинак

На Львівщині керівника рятівної служби піймали п’яним за кермом (відео) 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах