У Сихівському районі відкриють перший комплекс для пляжних видів спорту

фото з сайту sport.sumy.ua

фото з сайту sport.sumy.ua

Події
31 березня 2016 17:49

Спортивний комплекс побудують у Сихівському районі.

Про це в коментарі 032.ua розповів керівник Сихівського відділу освіти Андріян Матковський.

У спортивному комплексі, де займатимуться пляжними видами спорту, планують створити комфортні та сучасні умови. На першому поверсі будуть облаштовані відновлювальні кабінети, роздягальні та санвузли. На другому поверсі будівлі планують розмістити великий спортивний зал. Третій поверх буде як оглядовий майданчик, ця трибуна піднята на 4 метри над другим поверхом. Поблизу комплексу будуть майданчики пісочного покриття, там усі охочі матимуть змогу зіграти у пляжний волейбол або футбол. Будуть встановлені також трибуни для усіх охочих відвідувачів.

За словами керівника Сихівського відділу освіти Андріяна Матковського, роботи розпочались ще восени, а планують їх завершити цьогоріч. На сьогодні тривають роботи із накриття даху та обшиття конструкцій між панелями. Коли ці роботи завершать, опісля розпочнуть споруджувати передній фасад, а також встановлювати майданчики, трибуни та огорожу.

"Цей спортивний комплекс буде збудований на дуже високому рівні. Такого напевно немає по всій Україні", - розповів керівник Сихівського відділу освіти Андріян Матковський.

Зазначимо, що загалом на відкриття спорткомплексу на Сихові міська рада виділила 14 млн. гривень. На сьогодні із міського бюджету надано лише 2 млн. гривень.

Львів у новинах:

Вулицю Городоцьку закривають на ремонт 

У Львові офіційно запрацював велопрокат Nextbike: питання та відповіді

Де у Львові прийматимуть відпрацьовані люмінесцентні лампи у квітні: адреси

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах