На Західній Україні в лісі впіймали слона-втікача

фото з сайту wildportal.ru

фото з сайту wildportal.ru

Події
01 квiтня 2016 11:34

В Україні з білоруської вантажівки втік слон на прізвисько Маркіз. Віднайти слона вдалося в лісовій місцевості на Рівненщині, він не на жарт налякав копачів бурштину. Про це повідомили Львівському порталу у прес-службі Держприкордонслужби України.

Як повідомлялось, слона везли з угорського цирку в Білорусь. Він вдався до втечі недалеко від українського кордону. В той час, коли водій вирішив перевірити тварину, слон вирвався на свободу.

Наляканий чоловік відразу повідомив українським правоохоронцям, в тому числі й прикордонникам.Охоронці кордону з’ясувавши всі обставини оперативно організували пошуки.

Учора надвечір прикордонний пес, якого співробітники Держприкордонслужби залучили до пошуків слона, взяв слід в Рівненській області. Тварина втекла від перевізника неподалік кордону з Білоруссю.

Віднайти слона вдалося в лісовій місцевості на Рівненщині, а "чотирилапий прикордонник" відпрацював на 100%. Знаходився слон в місцях, де відбувається незаконний видобуток бурштину.

Втихомиривши тварину правоохоронці звернули увагу, що в районі, де завжди "людно", не має жодного копача. З’ясувалося, що копачі загледівши слона не на жарт перелякалися та кинулися навтьоки.

"Проаналізувавши всі за та проти, прикордонники вирішили не затримувати слона, а нагодувавши, відпустили в рівненські ліси, аби він продовжував допомагати протидіяти псуванню природних надр та знищувати українські багатства. Віднині Маркіз буде гуляти лісами та наводити страх на злісних порушників", – жартують у прес-службі прикордонників.

З 1 квітня любі читачі! ;)

Львів у новинах:

У Карпатах чоловік вирвав з пащі ведмедя свого брата (відео) 

До Дня міста Львова відбудеться велосипедний марафон 

Від сьогодні вулиця Шевченка – непроїзна 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах