У Львові чоловік, кидаючись тарілками та виделками, поранив 8 поліцейських

фото tripway.com

фото tripway.com

Події
01 квiтня 2016 13:43

Правоохоронцям Львова вдалося затримати неадекватного чоловіка, який погрожував підірвати будинок на вулиці Левицького, 78, і кидався по перехожих з вікон власної квартири тарілками й виделками.

Як повідомляють у Патрульній поліції Львова, п’яний дебошир поранив предметами побуту трьох патрульних, які звернулися за медичною допомогою до 8-ї міської клінічної лікарні.

Разом з цим у коментарі "Вголосу" черговий лікар травмпункту 8-ї лікарні зазначив, що патрульним вже надали медичну допомогу і відпустили додому.

За його словами, поліцейські зізналися, що неадекватний чоловік кидав по них стаканами та банками з-під фарби. Окрім того, лікар повідомив, що у травмпункті з саднами і забоями перебуває ще п’ятеро працівників Личаківського відділу поліції, які зазнали травм під час затримання цього хулігана.

Інформацію про чотирьох травмованих працівників Личаківського райвідділу поліції "Вголосу" підвередила речник ГУ НП у Львівській області Світлана Добровольська. Відомостей про решту потерпілих поліцейських у неї наразі не має.

Водночас Добровольська розповіла, що правоохоронці отримали подряпини під час затримання правопорушника. За її словами, 38-річний нетверезий львів’янин побив шибки у сусідських вікнах, після чого зачинився у власній квартирі, відкрив газ і демонстративно закурив.

"Оскільки виникла загроза життю та безпеці громадян, правоохоронці змушені були зламати вхідні двері до квартири й затримали правопорушника. Вони зайшли до квартири і затримали дебошира. Четверо працівників Личаківського відділу поліції отримали тілесні ушкодження, коли чоловік чинив опір", – повідомила Добровольська.

Зловмисник затриманий у порядку ст.208 КПК України. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) та ч.2 ст.342 (опір представникові правоохоронного органу) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - до семи років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

В поліції додали, що затриманий не вперше так себе поводить. Наразі на розгляді у суді перебувають матеріали двох кримінальних проваджень, відкритих раніше за статтями "хуліганство" та "умисне легке тілесне ушкодження" КК України.

Нагадаємо, сьогодні вранці у Львові неврівноважений чоловік погрожував підірвати будинок і кидався тарілками й виделками з вікон власної квартири.

Львів у новинах

На Західній Україні в лісі впіймали слона-втікача

На Львівщині вирішують долю немовляти, яке намагалися продати німцю (відео)

На травневі у Львів: Укразалізниця розпочала продаж квитків

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах