Подробиці затримання прикордонниці-сепаратистки зі Львова

фото з сайту vestidp.com

фото з сайту vestidp.com

Події
05 квiтня 2016 13:10

Затриману військову прикордонницю, яка була модератором та адміністратором сепаратистських спільнот із майже мільйонною аудиторією звільнили зі служби заднім числом. Зловмисниця працювала у військовій частині № 1468 Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, що у Львові на вулиці Мечникова. Про це Львівському порталу стало відомо із власних поінформованих джерел.

Нагадаємо, Львівська прикордонниця вела антиукраїнські сторінки у соцмережах (фото, відео)

Затримання "зрадниці" черговий раз довело, що антиукраїнськими групами в соціальних мережах "Вконтакте", "Однокласники" таких як: "Львівська народна республіка", "Лівий сектор Україна", "Антимайдани нас 839000, с нами Правда и Бог!","Хроника распада Украины" та "Антифашисты", керують зовні з Росії та Білорусі.

Стало відомо, що спецслужби РФ перейшли на більш інтелектуально-підготовлену інформацію.

"Антиукраїнська спільнота "Львівська народна республіка" є проектом спецслужб Росії, що була створена в липні 2014 року спрямованого на дестабілізацію ситуації у Львові. Через даний проект шукають несвідомих громадян, які ще живуть спогадами про минуле на почуття яких можна вплинути і використати їх для здійснення прихованого інформаційного впливу на свою користь. Спецслужби РФ перейшли на більш інтелектуально підготовлену інформацію, а не відвертого фейкового змісту, яка вигідна спецслужбам РФ. Можливо ця жінка вже була звільнена з рядів військовослужбовців 2-го квітня 2016 року. Проте прикордонниця із Львівської військової частини №1468", – повідомило джерело.

Також стало відомо, що затримана контактувала з адміністратором "Львівська народна республіка" в соціальній мережі "Вконтакте" під псевдонімом Орест Дмитренко . На даний час цей аккаунт знищений.

Львів у новинах:

Допоможіть розшукати: львів'янин, зник скориставшись "Блаблакаром"

Федерація футболу покарала фанів "Карпат" через расизм

У Львові поліція вирахувала мажорну авто-хамку по відео

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах