Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 8 квітня (оновлюється)

Новина - Події - Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 8 квітня (оновлюється)

Новина - Події - Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 8 квітня (оновлюється)

Події
08 квiтня 2016 10:26

Пожежі, загадкові вбивства  пограбування, ДТП і самогубства як і в будь-якому іншому місті у Львові не рідкість. У цьому матеріалі VG Львів протягом дня збирає саме такі інциденти, які сталися в різних районах міста за останню добу.


25-річна львів'янка із палицею з цвяхами напала на бабусю з онучкою

25-річна львів’янка з палицею з цвяхами напала на 66-річну жінку з дворічною внучкою, які отримали у результаті серйозні травми. На відео з камери спостереження видно, що причиною нападу став незначний інцидент між 3-річним сином нападниці і 2-річною дівчинкою. За даними поліції, на рахунку 25-річної матері-одиначки Софія М. уже три напади на людей.

Інцидент стався у Львові вранці 7 квітня на майданчику біля лісотехнічного університету. Почалося з того, що трирічний син Софії М.  штовхнув у спину дівчинку віком рік і дев’ять місяців. Бабуся дівчинки відсторонила хлопчика від своєї внучки, після чого Софія М. посадила свого сина у візок, витягнула палицю і почала бити старшу жінку та її внучку.

Як розповіла донька потерпілої Катерина, нападниця накинулася на них із палицею з вбитими цвяхами, яку возила зі собою у дитячому візочку. Донька Катерини відбулася переляком і отримала кілька подряпин на лиці, а от її 66-річній матері розбили голову у двох місцях. У неї гематоми на голові та на руках.

Жінка намагалася втекти, впала. На допомогу прибігли студенти лісотехнічного університету, на території якого це все відбувалося. Вони ж розборонили жінок, викликали швидку і поліцію.

Внаслідок нападу 66-річну жінку шпиталізували у лікарню швидкої допомоги, а її внучку у дитячу лікарню на вул. Орлика. Пізніше постраждалі написали заяву у Франківський райвідділ поліції.

Речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська підтвердила  цю інформацію. За її словами, це не поодинокий випадок агресивної поведінки цієї 25-річної жінки. Поліція вже розпочала три досудові розслідування щодо неї, два щодо побиття людей, один через крадіжку. Вчорашній випадок - привід для четвертого досудового розслідування за ч.1 ст.125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).

За словами доньки потерпілої, агресивна мама встигла побити вахтера у дитсадку, де виховується її син, а також іншу жінку на вулиці. А 7 квітня гуляла біля лісотехнічого університету, бо мала призначену зустріч щодо попередніх розслідувань у Франківському відділі поліції, який розташований неподалік. Сам ж мешкає в районі вулиці В. Великого.

Як дізнався ZAXID.NET з джерел у поліції, 25-річна жінка Софія М. - мати-одиначка, без її згоди примусово скерувати її на огляд у психіатра не можна.

 


Насмерть збили вагітну жінку 


Цієї ночі 8 квітня на автодорозі Київ-Чоп водій невідомого транспортного засобу збив вагітну жінку-пішохода, яка від отриманих травм померла на місці події.

Трагедія трапилася близько 00:40 у с. Ясенів Бродівського району, інформує департамент з питань цивільного захисту ЛОДА. Особу загиблої поки що не встановлено. Тіло жінки приблизно 25-30 років доставлено до моргу Бродівської центральної районної лікарні.

Водія автомобіля, який скоїв наїзд і втік з місця події, розшукують правоохоронці. Проводиться дослідча перевірка.


П'яний молодик насмерть збив 66-річну жінку


Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 8 квітня (оновлюється) фото

Близько десятої вечора на вулиці Стрийській, 57 на регульованому пішохідному переході автомобіль CITROEN Jumpy здійснив наїзд на жінку 1950 р.н. Від отриманих травм жінка померла у швидкій допомозі дорогою до лікарні. За попередньою інформацією жінка перейшла до середини дороги на острівець і звідти рушила через другу частину дороги. Слідство встановлює чи не почала жінка рух на червоне світло. При ДТП з потерпілими передбачений обов‘язковий огляд водіїв на стан алкогольного сп‘яніння. Експертиза встановила 23-річний водій був п‘яний – 0.89 проміле, проінформували у поліції Львова. 


У Львові з багатоповерхівки випав чоловік 


Як повідомляють у поліції, людина випала з 8-го поверху.  Це трапилось у Шевченківському районі Львова на вулиці Миколайчука з багатоповерхівки випала людина. Чоловік загинув до приїзду "швидкої".

"О 15:10 на телефон "гарячої лінії" надійшла інформація про те, що на проїжджій частині вулиці Миколайчука, 20 біля багатоповерхівки лежить чоловік. Від отриманих травм він помер на місці події", – зазначили у поліції.

Наразі правоохоронці встановлюють особу загиблого. Відомо, що чоловіку було близько 50-ти років.

Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 8 квітня (оновлюється) фото 1

Львів у новинах:

У Львові скасовують польські тури через величезні черги за візами

Біля "Арени Львів" збираються побудувати супер-басейн

Львів’янину на замітку: інтернет невдовзі може сповільнитися та подорожчати

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах