Як Порошенко з Садовим ходили на каву

фото: Святослав Цеголко

фото: Святослав Цеголко

Події
14 квiтня 2016 20:54

Нагадаємо До Львова прибув Петро Порошенко (відео)

Спочатку глава держави взяв участь у відкритті заводу японської компанії Fujikura, яка займатиметься виготовленням електропроводки до авто.

Як виглядає найсучасніший японський завод на Львівщині: фоторепортаж

Потім відчитав головного патрульного поліцейського Антона Пузиревського за те, що через його приїзд перекрили пів-Львова і все місто стояло в корках. Потім Президент, губернатор Львівщини Олег Синютка і мер душевно поспілкувалися  за маленьким столиком в  одній з львівських кав'ярень.

Прес-секретар президента Святослав Цеголко опублікував в Твітері фотографію з кафе у Львові. 

Коментатори під знімком ділилися версіями, хто ж все таки відвідувачі кафе, які потрапили в настільки колоритний кадр: "Скільки масовці платять? З чиїх грошей?", "А відвідувачі - це агенти СБУ?", - і інше в такому дусі.

Як Порошенко з Садовим ходили на каву фотоЦеголко в Твітері також зазначив, що завтра Порошенко проведе телефонну розмову з лідерами Німеччини та Франції. Основна тема - введення миротворчого контингенту в зону АТО в Донбасі.

- О 09:30 у нього відбудеться телефонна розмова з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Франсуа Олландом. З ними він обговорить питання посилення місії ОБСЄ на сході України, в тому числі і за допомогою поліцейського контингенту, - написав Цеголко.

Нагадаємо: У Львівській області президент відкрив японський завод автокомплектуючих

В регіоні японський завод "Фуджікура" вироблятиме автомобільні компоненти і дозволить забезпечити роботою 3 тисячі людей. Також президент запустив першу лінію, яку вже обслуговують 550 робітників.

Джерело:kp.ua

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах