Відтепер львів'яни можуть відслідковувати рух транспорту з айфонів

Новина - Події - Відтепер львів'яни можуть відслідковувати рух транспорту з айфонів

Новина - Події - Відтепер львів'яни можуть відслідковувати рух транспорту з айфонів

Події
15 квiтня 2016 10:20

Відтепер мешканці та гості міста можуть стежити за громадським транспортом зі своїх iOS-пристроїв – із додатком Lviv Transport Tracker.

Читайте також З'явився мобільний додаток "Львівський транспорт Онлайн"

Додаток запустили за сприяння Львівської міської ради, волонтер-розробник – Денис Мельошин.

Завдяки Lviv Transport Tracker, користувачі бачать реальний час очікування прибуття на зупинку потрібного транспорту. Власники смартфонів можуть переглядати повний перелік зупинок будь-якого маршруту, шукати зручні місця пересадки на інший транспорт. Найважливіші маршрути можна додавати до "Обраних" і, таким чином, мати швидкий доступ до потрібної інформації.

Додаток Lviv Transport Tracker для iOS містить інформацію про всі види громадського транспорту міста Львова – автобуси, тролейбуси, трамваї, а також про 979 зупинок і 82 маршрути. Ця інформація доступна користувачам навіть без інтернету. Додаток зручний як українцям, так і іноземцям, адже працює українською, англійською та російською мовами. Кожен охочий може безкоштовно завантажити його з AppStore.

"Lviv Transport Tracker для iOS став логічним продовженням подібного проекту для Android, який у лютому цього року реалізував Кирило Пісковець. Обидва проекти створені на волонтерських засадах. Кошти бюджету Львова на проекти не витрачалися", – коментує начальник управління ІТ Львівської міської ради Тимофій Александронець.

Відтепер львів'яни можуть відслідковувати рух транспорту з айфонів фото

 

Відтепер львів'яни можуть відслідковувати рух транспорту з айфонів фото 1

Відтепер львів'яни можуть відслідковувати рух транспорту з айфонів фото 2

Обрані Тут знаходяться всі обрані маршрути і зупинки. Якщо натиснути на зупинку, то з’явиться детальна інформація про зупинку і транспорт, що прибуває на неї невдовзі. Натиснувши на маршрут, відкриється його детальний план. Тут можна й видалити маршрути чи зупинки, які більше вас не цікавлять. 

 

Відтепер львів'яни можуть відслідковувати рух транспорту з айфонів фото 3

Налаштування. У налаштуваннях користувач може змінити частоту оновлення інформації про рух транспорту – мінімум 5 секунд, максимум 2 хвилини. Тут, зокрема, можна звернутися до служби підтримки сервісу. А у разі змін інформації про транспорт на сайті Львівської міської ради, у даному розділі можна завантажити оновлення.

Відтепер львів'яни можуть відслідковувати рух транспорту з айфонів фото 4

 Завантажити тут

Екран з описанням маршруту. Тут у вигляді списку відображаються всі зупинки, через які проходить маршрут, і номери інших маршрутів, що зупиняються на них. Велике коло біля назви зупинки означає початкову або кінцеву зупинку. Незафарбоване коло показує, що через зупинку проходять й інші маршрути, а зафарбоване – інший транспорт тут не зупиняється. За допомогою руху вбік по екрану можна додати зупинку чи маршрут до "Обраних". Тут можна перейти і на карту, де видно весь маршрут і транспорт.

Відтепер львів'яни можуть відслідковувати рух транспорту з айфонів фото 5

Завантажити додаток можна за посиланням.

Повний гід додатком – у вкладеннях.

Львів у новинах:

У Львові розробили мобільний додаток для міського транспорту

Мобільні додатки, які допоможуть туристу у Львові 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах