Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 18 квітня

Новина - Події - Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 18 квітня

Новина - Події - Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 18 квітня

Події
18 квiтня 2016 10:46

Пожежі, загадкові вбивства  пограбування, ДТП і самогубства як і в будь-якому іншому місті у Львові не рідкість. У цьому матеріалі VG Львів протягом дня збирає саме такі інциденти, які сталися в різних районах міста за останню добу.


На Львівщині жахлива аварія: двоє чоловік загинуло, третій - в лікарні


Вчора, 18 квітня, близько 23:00 на автодорозі між селами Трудовач та Велика Вільшаниця автомобіль злетів у кювет і врізався в дерево. Внаслідок аварії загинули двоє людей.

Водій автомобіля Volkswagen Golf не впорався із керуванням, з’їхав у кювет та зіткнувся із деревом. В результаті сам водій, 29-річний мешканець Золочівського району, від отриманих травм помер на місці події. 25-річний пасажир від отриманих травм помер у лікарні. Ще один пасажир ? 24-річний чоловік отримав струс головного мозку та забій грудної клітки. Його госпіталізували у Золочівську центральну району лікарню, повідомляє відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 18 квітня фото

Відомості про даний факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Проводиться досудове розслідування.

Також 18 квітня о 5:30 між містом Новий Калинів та селом Чернихів на Львівщині внаслідок зіткнення мікроавтобуса та легковика загинула  людина.


На Львівщині підліток згвалтував 15-річну дівчинку


16 квітня близько 21:45 на спортивному майданчику одного із сіл Мостиського району зґвалтували 15-річну мешканку.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину може бути причетний 17-річний односельчанин школярки, повідомляє відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

Проводяться слідчо-оперативні заходи, призначено ряд експертиз.


Втікаючи від поліцейських, п'яний таксист  переламав жінці ребра 


ДТП сталася вночі, 18 квітня, на вулиці Галицькій у Винниках поблизу Львова, повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Минулої ночі поліцейські помітили п'яного таксиста, який їхав із вимкнутими фарами по газонах та бордюрах на автомобілі ЗАЗ DAEWOO. Водій таксі не хотів гальмувати, а навпаки почав набирати швидкість, помітивши поліцейських. В результаті погоні п'яний водій не зауважив попереду автомобіля DAEWOO Lanos і вчинив зіткнення. Внаслідок ДТП в автівці DAEWOO Lanos постраждала пасажирка, 1974 року народження. Жінку госпіталізували в лікарню зі струсом головного мозку та переломом ребер. Таксист, який вчинив ДТП був нетверезим і відмовився проходити експертизу на алкоголь. Наразі тривають слідчі дії. 

Фото з місця події прес-служби патрульної поліції Львова:

 

12994525_1542825739352526_2455753233874877543_n

 

 

Львів у новинах:

Біля Львова потрійне ДТП: зіткнулися дві фури та "Форд"

В готелі неподалік Львова відбулася стрілянина

У готелі на Львівщині масове отруєння: в лікарні 22 дитини та 11 дорослих

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах