Для львів'ян створили інтерактивну мапу: що можна відстежити

фото з сайту yak-prosto.com

фото з сайту yak-prosto.com

Події
18 квiтня 2016 16:47

Інтерактивна карта дозволяє швидко віднайти, що саме цьогоріч ремонтуватимуть чи модернізуватимуть на певній вулиці або ж у мікрорайоні за міські кошти, інформують у прес-службі міськради.

фото: city-adm.lviv.ua

ФОТО: CITY-ADM.LVIV.UA

На сайті Львівської міської ради опублікували 2 бюджетні карти, які відображають фактичні видатки бюджету розвитку 2015 року та планові – 2016-го.

"Це максимально зрозуміло, максимально просто: на цих картах можна подивитися, скільки грошей витратили на ремонт вашого двору", – пояснює працівник міського управління ІТ Іван Коржов.

На цьому розробники не зупиняються, адже це лише частина загального проекту "Open Budget". Так, цьогоріч планують розробити і візуалізацію дохідної та видаткової частин бюджетів ЛКП. "Тобто це всі комунальні підприємства, окрім ЖЕКів: Міський центр інформаційних технологій, Водоканал, Львівсвітло тощо", – підкреслює Іван Коржов.

Карти можна знайти на сайті Львівської міської ради у вкладці "Місто" –> "Бюджет", або ж посиланнями:

Бюджетна карта на 2015 рік

Бюджетна карта на 2016 рік

Нагадаємо, проект "Open Budget" спільно реалізують управління ІТ Львівської міської ради і Центр політичних студій та аналітики "Ейдос", за підтримки Європейської комісії в Україні, Міжнародного благодійного фонду "Відродження" та ПРООН в Україні.

Нагадаємо, вже зараз на сайті Львівської міської ради діє " Особистий кабінет мешканця". Також уже перші мешканці міста отримали "Картку львів’янина"

Львів у новинах:

Ремонт доріг на Львівщині у цьому році: де та за скільки

На вулиці Львова вперше виїхав автобус, що розмовляє

Львівські синоптики обіцяють значне погіршення погоди

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах