Львів'янину на замітку: кому сьогодні приносять повістки в армію

фото з сайту ua-reporter.com

фото з сайту ua-reporter.com

Події
19 квiтня 2016 16:17

Повістки приносять чоловікам віком від 20 до 27 років для того, щоб ті прийшли у військові комісаріати для уточнення даних. Про це сьогодні, 18 квітня, в коментарі Гал-інфо розповів керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк.

За його словами, без відповідного наказу президента не йдеться про сьому хвилю мобілізації і військові комісаріати працюють у звичному режимі.

Повістки справді можуть отримати чоловіки віком від 20 до 27 років для того, щоб в військовому комісаріаті уточнили їхні дані.

"Хтось, наприклад, втратив право на відстрочку від проходження строкової служби, хтось закінчив навчання і, відповідно, настав час виконати громадянський обов’язок та пройти службу в ЗСУ. У когось, можливо, була травма і тепер потрібно ще раз пройти медичну комісію. Все це відбувається в частині уточнення даних військовозобов’язаних громадян. Військовим комісаріатам потрібно уточнювати біографічні дані та дані про спеціальності. Це відбувається в межах усіх без винятку комісаріатів по усій території  України", - пояснив Олександр Поронюк.

Окрім того, за його словами, громадянам пропонують службу за контрактом, яка дає повний соціальний пакет та гідну заробітну плату.

Джерело: galinfo

Львів у новинах:

Геннадій Москаль зробив гучну заяву щодо зниклого Тараса Познякова

Львівські електрички обладнають для велосипедистів 

На Львівщині побудують першу платну дорогу

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах