Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 20 квітня

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
20 квiтня 2016 14:02

Пожежі, загадкові вбивства  пограбування, ДТП і самогубства як і в будь-якому іншому місті у Львові не рідкість. У цьому матеріалі VG Львів протягом дня збирає саме такі інциденти, які сталися в різних районах міста за останню добу.


Молодий львів'янин втопився в басейні 


19 квітня ввечері в басейні сауни в Сихівському районі Львова знайшли тіло чоловіка без ознак життя. Відповідне повідомлення надійшло до правоохоронців від лікаря швидкої медичної допомоги.

На місці працювала слідчо-оперативна група. Ознак насильницької смерті на тілі не виявлено. Як встановили правоохоронці, загиблий разом з товаришами святкували у сауні день народження, інформує відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області.

Перед тим як піти, вже у роздягальні, в компанії зауважили відсутність товариша. Чоловіки почали шукати його і знайшли в басейні, проте на той час 27-річний чоловік був уже мертвий.

Правоохоронці встановлюють обставини події. Призначено низку експертиз. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Триває досудове розслідування.


У схроні під стадіоном виявили цілий арсенал зброї та вибухівки  


Учора, 19 квітня, у Львові на вул. Клепарівська у покинутому підземному приміщенні на стадіоні СКА виявили зброю і боєприпаси.

В упаковках були автомат, снайперська гвинтівка, пістолети, набої оізного калібру і магазини до автомата, пейнтбольна граната і підсумки. 

Зброю і боєприпаси вилучили. Її походження встановлює розслідування.


         На Львівщині жінка вилетіла через                  лобове скло авто на дорогу

28-річна мешканка Миколаївського району на Львівщині загинула внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Під час руху її автомобіль  різко підскочив вверх та зупинився, а водійка вилетіла через лобове скло і вдарилася в дерево.

Трагедія трапилася 19 квітня на автодорозі поблизу села Черниця Миколаївського району. За попередніми даними, 28-річна водійка автомобіля Chevrolet Aveo не впоралася з керуванням, повідомляє відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Від отриманих травм жінка померла на місці події. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). 

 

Слідчі з'ясовують всі обставини аварії, призначені експертизи.

Львів у новинах:

У Львові шахраї, прикидаючись поліцейськими, грабують дітей

В центрі Львова поцупили візок з карамельками на 14 тисяч

"Компостери-совок. Табло-фігня": туристи розкритикували нові львівські трамваї

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах