Львів’янину на замітку: перереєструвати авто відтепер можна онлайн

Новина - Події - Львів’янину на замітку: перереєструвати авто відтепер можна онлайн

Новина - Події - Львів’янину на замітку: перереєструвати авто відтепер можна онлайн

Події
21 квiтня 2016 12:15

Віднедавна у львівському сервісному центрі, який є наступником колишнього МРЕВ, що на вул. Данила Апостола, у тестовому режимі працює реєстрація онлайн. Тобто через інтернет можна заповнити відповідну форму і у зручний час лише підтвердити внесені дані особисто реєстратору на місці.

Львів'янин Ростислав вирішив збути своє робоче авто. Знайшов покупця і підійшов час перереєстрації. Це не перше його авто, тож виснажливу процедуру згадує як страшний сон.

"Цілий день на то витрачався і деколи й на наступний треба було приходити, плюс черги", – згадує Ростислав.

Ростислав – один із двох десятків львів'янин, хто вирішив скористатися онлайн-сервісом igo і замовити перереєстрацію через інтернет. На сьогодні на ресурсі доступно 10 найпопулярніших послуг.

"До нас приходить електронний лист. Ми опрацьовуємо заявку, перевіряємо автомобіль по базі даних. По всіх існуючих базах, якщо все гаразд, то ми підтверджуємо, що заявка прийнята і прописуємо годину, яку громадянин захотів", – розповів адміністратор територіального сервісного центру Роман Лисий.

Ростислав лише вчора зареєструвався в інтернеті на 9:30 і вже по 11-й чекає на весь пакет документів.

"Це небо і земля, якщо порівняти. Я не стикався з тією чергою. І робив це все сам по собі. І воно у мене виходило", – твердить львів’янин.

Традиційна ж процедура, на відміну від онлайн-реєстрації, краде безцінний час.

"В загальному на опрацювання одного документа з прийомом в роботу – 20 хвилин. Ти працюєш з документами. Треба всі перевірки зробити. Це не так просто", – пояснює адміністратор територіального сервісного центру Наталія Чліянц.

Реєстрація-перереєстрація займає до двох годин часу. Обмін посвідчення водія – 60 хвилин. Це той дедлайн, що вже тут працює, твердить керівник відомства. Замінили, жартує, не тільки вивіску надворі.

"Відвідувачі почуваються комфортно. Відповідно, робота для так званих "рішал" менше і менше", – твердить в.о. директора територіального сервісного центру Олександр Плашовецький.

Онлайн-ресурс IGO зробили волонтери-айтішники задарма. Наразі він працює лише у Дніпропетровську та Львові. Вже незабаром сервіс хочуть доповнити і переоформленням водійського посвідчення.

Джерело: zaxid.net.

Львів у новинах

Геннадій Москаль зробив гучну заяву щодо зниклого Тараса Познякова

На Львівщині побудують першу платну дорогу

Львів'янину на замітку: кому сьогодні приносять повістки в армію

"Компостери-совок. Табло-фігня": туристи розкритикували нові львівські трамваї

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах