Львів’янок запрошують на військову службу за контрактом: вимоги та зарплатня

Новина - Події - Львів’янок запрошують на військову службу за контрактом: вимоги та зарплатня

Новина - Події - Львів’янок запрошують на військову службу за контрактом: вимоги та зарплатня

Події
22 квiтня 2016 10:18

Яворівський районний військовий комісаріат Львівської області спільно із районною державною адміністрацією надалі продовжує проводити відбір кандидатів на військову службу за контрактом до навчальних центрів Сухопутних військ Збройних Сил України.

Про це заявив сьогодні, 22 квітня, військовий комісар Яворівського РВК Андрій Андріяш.

За його словами, щотижня до Яворівського військового комісаріату надходять нові заявки від командирів військових частин щодо переліку наявних вакантних посад, з’явилися нові вакансії не лише у частинах, розташованих в Яворові, Старичах, Дрогобичі, Стрию, а також – у тих, що дислокуються у м. Львові, м. Мукачеві, та с. Липниках.

"Навчання будуть проводити інструктори з великим бойовим досвідом, який вони передаватимуть майбутнім фахівцям військової справи, – наголошує Андрій Андріяш. – до речі, на військову службу за контрактом запрошують і жінок, віком від 18 до 40 років, які мають відповідну цивільну спеціальність, серед більш дефіцитних – армія потребує медичних працівників та кухарів".

"В Яворівському районному військовому комісаріаті є повний перелік вільних посад та спеціальностей для проходження військової служби за контрактом. Розміри грошового забезпечення вказуються за кожну військову частину, згідно зі встановленим розрахунком займаних посад.

Значно спрощено послідовність збору необхідних документів для оформлення особової справи: тепер всі медичні аналізи та обстеження можна зробити безплатно, залишаються лише витрати на проїзд. Нарахування грошового забезпечення (від 7000 грн.) здійснюється з першого дня прибуття до навчальних центрів.

Отож усі охочі одержати всю інформацію з питань прийняття на військову службу за контрактом, умов проходження, вимог до кандидатів можуть звернутися в Яворівський районний військовий комісаріат за адресою: вулиця Львівська,2, або за тел.: 06 77319886, 06 77310504", – інформує IA ZIK військовий комісар Яворівського РВК Андрій Андріяш.

Львів у новинах:

Скільки коштує сходити на пікнік у Львові

"Наші скрєпи": депутати хочуть заборонити секс у Львові 

В Україні можуть подешевшати імпортні ліки: скасують сертифікацію 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах