На львівському м'ясокомбінаті розповіли звідки в ковбасі взявся олівець

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
26 квiтня 2016 12:52

Виробник ковбаси, яку львів’янин придбав у супермаркеті "Рукавичка" та знайшов там олівець, прокоментував цей інцидент.

На підприємстві "ЄвроВік", що у м. Сколе Львівської області, переконані, що олівець потрапив у м’ясний виріб випадково, але як саме і на якому етапі – поки не визначили.

Нагадаємо, Львів'янин знайшов олівець у ковбасі (фото)

"Звичайно, що цього ніхто спеціально не робив. На всіх стадіях переробки м’яса – і обвалки, і зачистки, і транспортування кожен має олівець, бо веде облік, записує. Хтось міг нагнутися і цей олівець міг випадково потрапити у м’ясо. Звичайно, що для нас подібна ситуація є надзвичайною, нам дуже неприємно, але це людський фактор", – розповів ZAXID.NET начальник м'ясного цеху Володимир Галько.

За його словами, складно зараз визначити, чий це олівець і на якій стадії обробки м’яса він потрапив у ковбасу. Одразу після того, як дізналися про випадок із олівцем, на підприємстві зібрали усіх працівників м’ясокомбінату для того, щоб з’ясувати обставини.

"У нас перед святами збільшилися об’єми виробництва, ми задіяли більше людей, тому винних знайти зараз складно. Ми приносимо вибачення тій людині, яка придбала ковбасу", – наголосив начальник м’ясного цеху.

Нагадаємо, у неділю у львівському супермаркеті "Рукавичка", що на вул. Єфремова львів’янин придбав ковбасу, у якій вдома виявив олівець. Адміністрація торгового закладу повернула покупцю гроші за неякісний товар та скерувала виробнику лист із претензією. На підприємстві підтвердили, що отримали цей лист. Відповідь на нього нададуть після того, як буде відома причина.

Львів у новинах: 

Зростання тарифів і зарплат: що зміниться для львів'ян з 1 травня 

Два райони Львова залишилися без гарячої води 

У Львові відділ соцзахисту змінює графік прийому громадян 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах