В Парку культури у Львові замість кінотеатру буде ресторан

фото з сайту www.wikiwand.com

фото з сайту www.wikiwand.com

Події
29 квiтня 2016 12:19

У Львові хочуть реконструювати нежитлову будівлю на вул. Вітовського, 43а у під заклад ресторанного господарства. Йдеться про будівлю колишнього кінотеатру "Юність" у Парку культури, повідомив 29 квітня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради повідомив представник управління архітектури міськради.

Він розповів, що в управління звернулося ТзОВ "Круаель", аби отримати містобудівні умови та обмеження для реконструкції з розширенням нежитлової будівлі на вул.Вітовського,43а у м.Львові під заклад ресторанного господарства. Йдеться про реконструкцію існуючої будівлі у межах габаритів – колишній кінотеатр "Юність" у Парку культури. Зміниться лише вигляд будинку, який не є пам’яткою архітектури. Його звели у 60-х рр. ХХ ст.

Міський голова Львова Андрій Садовий у свою чергу повідомив, що у парку цього року заплановано частково відновити стадіон. Йдеться про реконструкцію трибун, приміщень.

Представник управління також поінформував, що до ЛМР звернулася релігійна громада парафії святих Кирила та Методія у Сихівському районі м. Львова УГКЦ, щоб отримати містобудівні умови та обмеження для будівництва церкви на вул.Угорській,1. Згідно із зонуванням – це зона культових, спортивних та релігійних комплексів та частково Р-3 – зона озеленених територій загального користування. Площа забудови – 579,75 м2, загальна площа церкви – 473,85 м2. 

Львів у новинах:

Львів'янину на замітку: сьогодні Страсна п'ятниця 

У Львові невідомі розмалювали в жовто-блакитний колір Монумент Слави (оновлено,фото) 

Як зміниться рух маршруток у Львові на свята 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах