Викрадачів Тараса Познякова оголосили в розшук, - ЗМІ

фото з сайту strana.ua

фото з сайту strana.ua

Події
06 травня 2016 17:20

Ключові підозрювані в справі таємничого зникнення водія BlaBlaCar Тараса Познякова оголошені в розшук. Про це повідомляє видання "Страна" посилаючись на свої джерела  в національній поліції.

Читайте - Зникнення Тараса Познякова: хроніка подій

"Йдеться про двох колишніх бійців закарпатського загону "Сонечко", що відколовся в минулому році від "Правого сектора", з позивними Лука (громадянин Росії Луан Кингисепп) і Тоф (Дмитро Голуб). Вони оголошені в розшук за підозрою у викраденні і вбивстві Тараса Познякова. 

"Основна версія слідства: Тараса Познякова викрали і вбили з метою заволодіння його машиною двоє колишніх бійців добровольчого батальйону.

Трохи пізніше стало відомо, що у викраденні водія Blablacar підозрюються двоє бійців ДУК ПС - громадянин Росії Луан Кингисепп (позивний "Лука") і Дмитро Голуб (позивний "Тоф").

Обидва хлопці входили до підрозділу Правого сектора "Сонечко" - саме це угруповання звинувачують у стрілянині в Мукачевому влітку минулого року. Імена підозрюваних вперше назвав губернатор Закарпаття Геннадій Москаль, його слова пізніше підтвердило і офіційне слідство", - пише видання.

5 травня, в коментарі для Гал-інфо речник ГУНП у Київській області Микола Жукович повідомив, що у поліції встановили осіб, яких підозрюють у причетності до викрадення 25-річного львів'янина Тараса Познякова.  "Найімовірніше, завтра ми оголосимо у розшук цих двох осіб", - зазначив вчора Микола Жукович.

Але сьогодні Микола Жукович не підтвердив цю інформацію.

-  В поліції немає такої інформації, що підозрюваних оголошено в розшук. Не знаю, хто її розповсюджує. Ми про це нічого не знаємо.

Вірогідність того, що Тараса Познякова вбили у нас є. Більше нічого не можу Вам сказати з цього приводу, повідомив  речник ГУНП у Київській області  у коментарі  VG  Львів.

Львів у новинах:

Тарас Позняков зі Львова зник під Києвом, скориставшись BlaBlaCar 

Поліція показала знайдене авто Тараса Познякова (фото) 

Стали відомі нові подробиці зникнення Тараса Познякова, що скористався BlaBlaCar 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах