Стало відомо, які школи і садочки добудують цьогоріч на Львівщині (карта)

фото з сайту lviv.depo.ua

фото з сайту lviv.depo.ua

Події
06 травня 2016 18:09

У Львівській облраді оприлюднили карту з детальним переліком усіх соціальних об’єктів, які реконструюватимуть, будуватимуть чи ремонтуватимуть коштом обласного бюджету у 2016 році.

Карту оприлюднив голова обласної ради Олександр Ганущин на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як повідомив Ганущин, на карті зображено перелік усіх об’єктів, котрі фінансуються з програмою соціального та економічного розвитку на 2016 коштом обласного бюджету.

Клікнувши на позначку на карті, можна довідатися інформацію, які саме об’єкти фінансуватимуть у районах та конкретних населених пунктах. У переліку – реставрація пам’яток архітектури, будівництво та реконструкція медичних закладів, шкіл, дитячих садочків, народних домів, ФАПів. Вказана і інформація про замовника робіт на конкретному об’єкті, кошторисну вартість робіт, ступінь його готовності та залишок кошторисної вартості. Також вказано термін завершення робіт чи здачі об’єкта в експлуатацію.

26 квітня Львівська облрада затвердила Програму соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2016 рік.

Одним із додатків програми розвитку області є програма капітального будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення за рахунок коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2016 рік. У переліку – будівництво та реконструкція медичних закладів, шкіл, дитячих садочків, народних домів, ФАПів. Передбачено кошти на виготовлення та встановлення пам’ятних знаків та меморіальних хрестів борцям за волю України. Загалом розподілено 70 млн грн на програму капітального будівництва. Ці кошти мають надійти до обласного бюджету від приватизації майна. 

 

Львів у новинах:

Як проходить перший еко-ярмарок у Львові: фоторепортаж 

У Львові збудували найбільший в Україні будиночок з пряників 

Сьогодні у Львові виставлять святиню з часточкою крові Ісуса Христа 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах