Шевченківський гай перетворили на смітник (фото)

Новина - Події - Шевченківський гай перетворили на смітник (фото)

Новина - Події - Шевченківський гай перетворили на смітник (фото)

Події
10 травня 2016 12:48

У Музеї добігли кінця святкування з нагоди Великодня.

"Ми щиро тішимося, що мали велику кількість гостей, котрі відвідали нас у ці чудові та світлі дні", – зазначено на сторінці Музею народної архітектури та побуту у Львові "Шевченківський гай" у Фейсбук.

Проте, крім гарних емоцій, відвідувачі музею просто неба залишили по собі й не надто приємні спогади, зокрема гори сміття та пошкоджену огорожу. Відповідні світлини розміщено на сторінці музею.

Відтак у Шевченківському гаю закликали гостей "бути Українцями і Християнами не лише у словесних баталіях, а й на ділі".

Шевченківський гай перетворили на смітник (фото) фото

"Просимо зрозуміти, що Музей – це, перш за все, культурно-освітня установа, яка має зберігати та популяризувати народну культуру, робити її доступнішою та зрозумілішою пересічному відвідувачу, наповнювати змістом дозвілля громадян. Тому ми також, в свою чергу, просимо поважати нашу працю… Ми не вимагаємо неможливого, а лише просимо: не пошкоджуйте музейну огорожу та об’єкти, не вживайте спиртне на території Музею (тут ще й розташована Свято-Іванівська Лавра, до якої багато хто й іде на свята), не розпалюйте вогнища, а ще – зробіть зусилля і віднесіть сміття до смітника. Поважаймо одне одного!" – просять у Музеї народної архітектури та побуту у Львові.

Шевченківський гай перетворили на смітник (фото) фото 1Шевченківський гай перетворили на смітник (фото) фото 2Шевченківський гай перетворили на смітник (фото) фото 3Шевченківський гай перетворили на смітник (фото) фото 4

Львів у новинах: 

Поліція затримала хлопців, які намагалися знести пам’ятник Тудору у Львові

Львів’ян просять не гуляти у міських парках протягом тижня

Львів’янину на замітку: які тарифи підвищили в Україні на травневі

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах