Львів'янину на замітку: куди скаржитись на поганий ремонт доріг

фото з сайту zaxid.net

фото з сайту zaxid.net

Події
10 травня 2016 18:02

Служба автомобільних доріг у Львівській області вдячна небайдужим мешканцям Яворівщини, котрі контролюють виконання робіт на автодорозі С 142005 Шкло – Новояворівськ. Саме завдяки їх пильності було зафіксовано ряд недоробок, допущених підрядником, при проведенні ремонтних робіт на дорозі,  повідомили у прес-службі службі автомобільних доріг у Львівській області.

Усі недоробки активісти фіксували на фото та відео і повідомляли в Службу автодоріг. Інспектором відділу якості, технічного контролю та нових технологій складено відповідні документи щодо порушень. Отож доведеться усунути недоліки та дефекти, допущені при проведенні робіт.

Служба автомобільних доріг у Львівській області  звертається до всіх небайдужих територіальних  громад і закликає контролювати якість  ремонтних робіт на автодорогах Львівщини. Усі виявлені порушення фіксуйте на фото та відео та повідомляйте Службу на електронну адресу або ж черговому Укравтодору тел/факс(032) 263 -03 -69  або udslviv@ukr.net/ .

Як відомо, служба автодоріг в квітні поточного року розпочала роботи з поточного середнього ремонту  на автомобільних дорогах:

Н-09 Мукачеве – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів

Н-13 Львів – Самбір – Ужгород

Т-14-10 Броди – Червоноград

С142005 Шкло – Новояворівськ

Львів у новинах:

МАУ відкриває пряме сполучення між Івано-Франківськом та Гданськом

Для Львова закупили майже 200 "золотих" смітників

У Львові створили електронну мапу міських графіті

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах