Без паніки: коли і чому у Львові загудуть сирени

фото з сайту nakhodka-online.ru

фото з сайту nakhodka-online.ru

Події
13 травня 2016 16:00

18 травня з 14:40 до 15:00 у Львові відбудеться навчальне оповіщення населення Львова та області за сигналами цивільного захисту. Департамент з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації перевірятиме рівень готовності технічного стану територіальної системи централізованого оповіщення.

За інформацією прес-служби Львівської ОДА, звучання електросирен означатиме сигнал цивільного захисту "Увага всім". Почувши його, треба увімкнути гучномовці на першому каналі дротового радіомовлення, налаштувати радіоприймачі на хвилю "Львівського радіо", "Першого каналу Українського радіо" та "Українського радіо "Культура", а телеприймачі – на частоти "Першого національного" Національної телекомпанії України або Львівської обласної державної телерадіокомпанії та слухати подальші повідомлення, уточнив заступник директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Олександр Харчук.

За його словами, мета увімкнення сирен і технічних засобів оповіщення є навчальною, відповідно практичні заходи відпрацьовувати не будуть. Мешканців Львова просять зберігати спокій.

Львів у новинах:

Посольство Польщі більше не приймає документи на візу онлайн, - ЗМІ 

Найбільший європейський лоукостер Ryanair веде перемовини зі Львовом

Львів'янину на замітку: змінилися правила призначення субсидій 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах