Померла одна з школярок, яких збили на трасі під Львовом

Фото взято з сайту www.wegetarian.ru

Фото взято з сайту www.wegetarian.ru

Події
16 травня 2016 17:53

Одна з дівчат, котрих 2 травня на трасі у селі Гостинцеве Мостиського району збив водій-утікач, померла. Правоохоронці встановили особу водія, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як з'ясували правоохоронці, водій ? 40-річний мешканець міста Бучач Тернопільської області. Він збив дівчат за кермом автомобіля Opel Vectra, інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Нагадаємо, 2 травня о 22:50 на автодорозі Львів-Шегині автомобіль збив на пішохідному переході двох дівчат-підлітків. Автопригода трапилася в с. Гостинцеве Мостиського району. Водій втік з місця пригоди. Обидві постраждалі – жительки села Гостинцеве. У дівчат тілесні ушкодження, їх госпіталізували до реанімаційного відділення Мостиської лікарні. У поліції додали, що дівчата були у важкому стані, без свідомості.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Працівники поліції повідомили водію про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.135 (залишення в небезпеці) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Невдовзі суд обере для зловмисника міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Львів у новинах:

Дізнайся: чому у травні не буде гарячої води і збільшиться плата за газ 

Львівський програміст запропонував свої послуги в обмін на їжу 

У Львові шукають господаря загубленого той-тер'єра 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах