Гарне місце для селфі: в центрі Львова встановлять Кубок України з футболу

Новина - Події - Гарне місце для селфі: в центрі Львова встановлять Кубок України з футболу

Новина - Події - Гарне місце для селфі: в центрі Львова встановлять Кубок України з футболу

Події
18 травня 2016 14:55

Завтра, 19 травня, о 13:30 на площі Ринок, перед входом у Ратушу, відбудеться урочисте встановлення Кубка України з футболу, повідомили  в прес-службі міськради. 

Мешканці та гості міста матимуть змогу зробити фотографію з кубком. Кубок України з футболу стоятиме на головній площі міста до 19:00, а також у п’ятницю, 20 травня, з 13:00 до 19:00. А в суботу, 21 травня, у Львові вперше в історії міста відбудеться фінальний матч розіграшу Кубку України з футболу сезону 2015/2016 років. У фіналі за право стати володарем Кубку України з футболу змагатимуться ФК "Зоря" (Луганськ) і ФК "Шахтар" (Донецьк).

В урочистому встановленні Кубка України візьмуть участь директор стадіону "Арена Львів" Денис Ринський, керівник Федерації футболу Львівської області Ярослав Грисьо, заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер, представники Федерації футболу України й вихованці ДЮСШ "Енергія". Зокрема, директор стадіону "Арена Львів" Денис Ринський зазначив:

 "Для нас кожен матч важливий, у цьому випадку особливий, тому що це, практично, завершальний матч цього сезону за участю чоловічих команд, плюс фінал Кубку України проводиться у Львові вперше. Тому ми дуже ретельно готуємося до цього.

Велика увага буде приділена безпеці під час цього матчу.  Дуже хотілося, щоб Львів, як завжди, показав високий рівень вболівання, високу відвідуваність і культуру поведінки.  

Квитки можна придбати он-лайн, у касах стадіону та Федерації футболу Львівщини.  Футбольний сезон був дуже насичений, відвідувач, вболівальник мав змогу подивитися на найкращі команди Європи і вболівати за різні футбольні клуби України".

Вартість квитків на фінал Кубка України з футболу – від 50 до 150 гривень (VIP – 900 та 1000 гривень).  Квитки доступні он-лайн на сайті "Арена Львів" та у касах стадіону.

21 травня, у період з 15.00 до 17.00 та у період з 19.00 год. до 21.00 год. курсуватимуть шатл-баси, які доставлятимуть вболівальників на стадіон за таким маршрутами: площа Петрушевича – вулиця Шота Руставелі – стадіон "Арена Львів"; проспект Червоної Калини (біля Культурно-освітнього центру імені Олександра Довженка) – вулиця Хуторівка – стадіон "Арена Львів".

Львів у новинах:

На парковці в центрі Львова вперше встановлять електронне табло 

Велодень у Львові: що буде цікавого (оновлено) 

У Львові в аварії постраждало двоє дітей 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах