У Львові жінка вдарила ножем чоловіка за те, що ламав бузок

фото з сайту like.te.ua

фото з сайту like.te.ua

Події
23 травня 2016 13:28

Постраждалого з тілесними ушкодженнями госпіталізовано, відкрито кримінальне провадження, повідомляє відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Як з’ясували правоохоронці, конфлікт виник 21 травня, близько 16.00 біля дачної ділянки на території дачного кооперативу на вулиці Абхазькій у Львові. На ділянці у цей час саме перебувала 60-річна власниця. Зі слів жінки, двоє чоловіків ламали бузок на її ділянці, і вона подумала, що вони мають намір проникнути на її дачу з метою крадіжки, тому й затіяла з ними словесну перепалку, під час якої завдала одному з чоловіків ножового поранення в живіт.

Постраждалий госпіталізований з проникним пораненням черевної порожнини. Його супутник з місця події втік. Власниця ділянки дала пояснення у Шевченківському відділі поліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Проводиться досудове розслідування.

Львів у новинах:

На Закарпатті українське посольство "погоріло" на цигарковій контрабанді

Жахлива аварія на Львівщині: один загинув і троє покалічені 

Стали відомі деталі вибуху гранати біля будинку банкіра у Львові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах