У Львові почали реконструкцію площі перед цирком: що зміниться (відео)

Новина - Події - У Львові почали реконструкцію площі перед цирком: що зміниться (відео)

Новина - Події - У Львові почали реконструкцію площі перед цирком: що зміниться (відео)

Події
07 червня 2016 09:54

Замість обшарпаної плитки – нова відпочинкова зона: площу перед Львівським цирком почали ремонтувати. Останні 5 років вона була геть розбита, бо під час реконструкції вулиці Городоцької у 2011 році там їздила уся важка будівельна техніка.

Ремонтники саме взялися демонтувати старе покриття, а закінчити усі роботи обіцяють за три місяці. На це з міського бюджету виділили 1,5 млн грн. На площі не тільки замостять плитку, але й висадять дерева та поставлять лавочки.

"Будемо завозити сюди римський камінь для замощення. Він буде двох кольорів і класти його будемо у вигляді кіл. Також тут планується нова система відводу води і замість старих сходів", – повідомив підрядник Василь Луць.

Також на цю площу хочуть перенести знайомі усім львів'янам фігурки клоунів, які стоять біля дитячого майданчика неподалік.

"Це була наша ідея. Оскільки посередині парку, якраз на тому місці, де зараз стоять клоуни, як всім відомо, хочуть поставити пам’ятник Богдану-Ігорю Антоничу, то ці фігурки стануть непотрібними. А все-таки вони тут стоять ще з 70-х років і вже стали знаковими для цього місця, дуже шкода їх втратити, тому ми попросили, аби цих клоунів перенесли на площу перед цирком. Я думаю, що вони тут будуть дуже доречні і гарно впишуться", – розповів комерційний директор Львівського цирку Роман Здреник.

Джерело: zaxid.net

Львів у новинах:

Смуги перешкод, будинки на деревах: яким буде "Пригодницьке містечко" у Парку культури

У Львові з’явився кінотеатр на даху (фото)

ТОП-5 "львівських" книжок

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах