Джамала дасть унікальний концерт в рамках ALFA JAZZ FEST

фото з сайту chanel24-video.blogspot.com

фото з сайту chanel24-video.blogspot.com

Події
07 червня 2016 12:07

Джамала стане одним з хедлайнерів міжнародного джазового фестивалю Alfa Jazz Fest. Виступ співачки відбудеться 28 червня на головній сцені імені Едді Рознера і буде приурочений до Дня Конституції України. Спеціально для фестивалю Джамала підготувала унікальну програму, яка отримала назву "The Soul of Jamala".

Виступ співачки буде складатися з двох відділень. У першому - Джамала в супроводі джазового квартету виконає авторські композиції різних років, джазові стандарти та кримськотатарські народні пісні, а в другому - пісні з нового альбому "Подих" (2015).

Програма "The Soul Of Jamala" буде виконана єдиний раз на Alfa Jazz Fest - 2016. Крім постійної групи, яка виступає зі співачкою, в концерті візьмуть участь такі відомі джазові музиканти, як Юхим Чупахін (рояль), Денис Мороз (контрабас, губна гармоніка), Сергій Балалаєв (ударні), Дмитро Бондарєв (труба, флюгельгорн), Орхан Агабейлі (перкусія), Шевкет Зморка (акордеон), Руслан Болатов (рояль) і Армен Костандян (дудук).

Нагадуємо, що попереднього разу Джамала виступала на фестивалі в 2013 році в рамках гастрольного туру в підтримку альбому “All Or Nothing”.

Цього року Джамала стане першим українським артистом в історії Alfa Jazz Fest, який виступатиме на сцені ім. Едді Рознера - головному концертному майданчику фестивалю. Вартість квитків - від 100 до 300 грн.

Відбудеться пряма ТБ-трансляція концерту Джамали на музичному каналі М1, а також в YouTube.

Довідка

Alfa Jazz Fest – міжнародний джазовий фестиваль, який щорічно відбувається у Львові в червні. Перший фестиваль відбувся в 2011 році. Одне з найвпливовіших британських видань The Guardian включив Alfa Jazz Fest в перелік найкращих європейських фестивалів, серед яких легендарні джазові події такі як Montreuxjazz festival в Швейцарії та інші. Організатор фестивалю - ТзОВ "Леополіс Джаз", творчий куратор – джазовий експерт Олексій Коган. У консультаційній раді фестивалю - відомі люди, серед яких музикант Святослав Вакарчук. Щорічно фестиваль відвідує більше 40 тисяч гостей з України та інших країн світу. Повна програма представлена на офіційному сайті фестивалю: www.alfajazzfest.com.

Джамала з піснею "1944", присвяченою депортації кримських татар, стала переможцем міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2016, отримавши 534 бали від глядачів і журі. На даний момент виступ Джамали у півфіналі і фіналі Євробачення на офіційному YouTube-каналі конкурсу сумарно набрав понад 20 мільйонів переглядів.

Медіа-контакти: Марія Чубата, тел. 0979671256, m.chubata@gmail.com, Юліанна Гумецька, тел. 0952608375, j.humetska@alfajazzfest.com., сайтФейсбук.

Львів у новинах:

ТОП головних опен-ейрів літа на Західній Україні

ТОП-10 куточків Львова, вільних від туристичного натовпу

Бюджетно у серці міста: огляд хостелів на площі Ринок

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах