Для українських вболівальників створять на кордоні окремі смуги руху

фото з сайту dynamo.kiev.ua

фото з сайту dynamo.kiev.ua

Події
08 червня 2016 15:30

На українських прикордонних пунктах створять окремі смуги руху для українців, які їдуть на чемпіонат Європи з футболу, повідомив офіцер відділу прикордонного контролю Західного регіонального управління ДПС Василь Вітровчак.

Рішення про спрощення пропуску груп вболівальників, які їдуть до Франції, було прийнято керівництвом Західного регіонального управління Держприкордонслужби. Для цього була запроваджена система попередньої перевірки інформації. Організовані групи вболівальників можуть надіслати необхідну інформацію (паспортні дані подорожуючих та інформація про транспортний засіб) на прикордонний пункт пропуску електронною поштою. Перелік необхідних даних та електронні адреси пунктів пропуску доступні за посиланням. Ця інформація буде оброблена прикордонниками ще до прибуття вболівальників до пункту пропуску.

"Ви надсилаєте запит встановленого зразка і повідомляєте, коли планує слідувати організована группа. Прикордонне відомоство зобов'язане протягом двох годин здійснити перевірку і надати інформацію про бажаний для нас час прибуття у пункт пропуску. Але ми будемо виходити з того часу, який запропонуєте ви. Всі члени групи вже будуть перевірені по базах даних і оформлення складу групи буде тривати приблизно 5-10 хвилин", - каже Василь Вітровчак. 

Василь Вітровчак наголосив, що можливість скористатись попередньою перевіркою інформації та таким чином скоротити час перебування на кордоні є не лише у футбольних вболівальників, але й в інших організованих груп туристів. Така практика триватиме до кінця літнього туристичного сезону.

Джерело:zaxid.net

Львів у новинах:

У Львові перекривають одну з вулиць: як курсуватиме транспорт 

Міжнародний день йоги у Львові: програма заходів 

Стало відомо коли і в яких районах у Львові увімкнуть гарячу воду 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах