Під час сутичок в центрі Львова постраждали люди

Новина - Події - Під час сутичок в центрі Львова постраждали люди

Новина - Події - Під час сутичок в центрі Львова постраждали люди

Події
09 червня 2016 15:31

Сьогодні, 9 червня, у Львові на площі Ринок відбулись сутички між активістами, які протестують проти бездіяльності мера, та Національною гвардією. Як повідомила Tvoemisto.tv речник ГУ Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, у результаті сутички постраждали два представники Нацгвардії.

"Два представники Нацгвардії отримали тілесні ушкодження. Звернень про пошкодження від громадян наразі до поліції не надходило", – прокоментувала Світлана Добровольська.

Як повідомив керівник прес-служби Західного територіального управління Нацгвардії України, підполковник Олег Тіхов, газ під час сутичок у Львівській міській раді проти нацгвардійців застосували представники УНА-УНСО, які проривались до сесійної зали.

"Під час сутички кілька бійців Нацгвардії отримали легкі тілесні ушкодження", – заявив керівник прес-служби Західного територіального управління Нацгвардії України, підполковник Олег Тіхов.

Наразі на площі Ринок сутички вже завершились. За фактом сутичок у Львівській міськраді поліція відкрила кримінальне провадження. Відкрито провадження за ч.3 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Крім того, через сутички у Львівській міськраді до медиків за допомогою звернулось двоє осіб, повідомляє Зік. За словами медиків "швидкої", які чергували у Львівській міськраді, до них звернулися люди із розбитим носом та ушкодженим плечем.

Нагадаємо, 9 червня на площі Ринок зібрались пікети родичів бійців АТО, зоозахисників щодо діяльності ЛКП "Лев", працівників Привокзального ринку і простих львів’ян за бездіяльність міського голови у питанні Грибовицького сміттєзвалища, що призвело до пожежі та загибелі рятувальників. Відповідно, біля міської ради діє посилена охорона.

Уже відбулась перша сутичка із застосування сльозогінного газу.

Читайте також: 

Грибовицьке сміттєзвалище знову горить: хроніка подій

У Львівській міській раді масові бійки: хроніка подій

На вулицях Львова військова техніка (фоторепортаж)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах