На Львівщині спіймали педофіла, який викрав двох дівчаток (відео)

Новина - Події - На Львівщині спіймали педофіла, який викрав двох дівчаток (відео)

Новина - Події - На Львівщині спіймали педофіла, який викрав двох дівчаток (відео)

Події
11 червня 2016 14:50

На Львівщині спіймали викрадача двох дівчаток. Йдеться про історію, яка мала початок, ще взимку цього року. На сам Святвечір нелюд викрав двох дівчаток 9 та 10 років з міста Дубляни, що поблизу Львова. На той час його дружина була вагітна.

Найстрашніші події тієї історії відбувались на місцевому цвинтарі. На Святвечір чоловік затягнув туди двох дівчаток. Молодша зуміла втекти, а старша не вирвалася з рук збоченця, прив’язана до дерева вона кілька годин була роздягнута на морозі.

"Її знайшли тільки в нижньому одязі. Плач дитини почули люди, які того дня були на цвинтарі, вони йшли на крик, коли підійшли туди, той чоловік злякався і втік, а дитину визволили. Якби то був не Святий вечір – невідомо, що було би з тою дитиною, адже то була зима", – розповіли односельчани.

Викрадач побачив дівчаток на майданчику, коли діти каталися на санчатах. Зловмисник розповів їм про гору іграшок, які начебто хтось розкидав. Школярки повірили і пішли за незнайомцем. Дівчат викрали буквально біля їхньої домівки. Тут і зараз зі жахом згадують про цю історію і ще пильніше стежать за дітьми.

"Я б його... не знаю. Ну яке найгірше може бути покарання?! Не можу собі уявити, як то може бути, щоб такої дитини вчепитися", – каже сусідка постраждалих дітей Орися.

Від дому дівчатка відійшли аж на 5 кілометрів. І лише тоді зрозуміли, що насправді сталося. Викрадач зв'язав школярок і тримав на морозі 4 години. У поліції досі не можуть з'ясувати подробиць цієї історії.

"З дівчатами працюють психологи. Ми намагаємось не надто навантажувати нашою допитливістю. Зрозумійте правильно – це діти. Під час допиту зловмисник не пояснює даних дій і заперечує все, що йому було пред’явлено", – зазначив слідчий Жовківського відділу поліції Тарас Гнідець.

Підозрюваного поліція знайшла дуже швидко. Раніше його вже судили за педофілію.

У випадку з двома дівчатками з Дублян він довго був підозрюваним, бо бракувало доказів. І увесь цей час село, де він мешкає, його боялось.

"З дитинства він міг качат, собачок мордувати. Його навіть діти боялися. Мами зустрічали дітей, коли ті поверталися зі школи. Кілька разів і я по свою доньку виходила, їй 10 років", – розповіла сусідка підозрюваного Марія.

Виявляється, коли збоченець мучив чужих дітей, його дружина чекала дитину. Про це розповіла мама нападника. Проте спілкуватися із журналістами відмовилася. Зараз нападник – за ґратами. Якщо суд визнає його провину, то він сидітиме в тюрмі 15 років.

У центрі Львова підлітки допомогли піймати педофіла (фото)

На Львівщині розшукують чоловіка, який розбещував дітей (фото)

У Львові педофіл розбещував власну онучку

У Львові виявили притон педофілів (фото, відео)

Джерело

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах