На Львівщині сильний вітер залишив сотні будинків без даху

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
22 червня 2016 11:24

В населених пунктах Львівщині через сильні пориви вітру позривало дахи у приватних житлових будинках, школах. Знеструмленими залишаються 83 населені пункти, інформує департамент з питань цивільного захисту ЛОДА.

Так у Перемишлянському районі у с. Подусільна частково зірвало дах на 20 житлових будинках, сільській раді та школі, у с. Плинників та с. Білка пошкодило дахи житлових будинків площею 120 кв/м.

А у Сколівському районі внаслідок негоди зірвало дах будівлі школи та 162 житлових будинків у с.Труханів; у с Кам’янка частково зірвало дах з 55 житлових будинків; у с. Верхня Рожанка пошкоджено 19 житлових будинків та один будинок у с. Нижня Рожанка.

Станом на 06:00 22 червня без електропостачання на Львівщині залишаються 83 населені пункти (68 повністю та 15 частково) у шести районах області.

Нагадаємо, вчора, 21 червня, через повалені негодою дерева на Львівщині довелося частково перекрити рух транспорту на дорогах області. Також через знеструмлення електропередач час прибуття потягів затримувався до двох годин. 

Читайте ще новини Львова:

На Львівщині блискавка спопелила будинок

На Львівщині повалені дерева заблокували рух потягів та авто

Львівська влада повідомила, коли вирішить проблему з вивезенням сміття

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах