Львівським сміттям зацікавилися китайці

Фото взято з сайту www.toyway.ru

Фото взято з сайту www.toyway.ru

Події
23 червня 2016 09:32

Під час зустрічі з Олегом Синюткою, головою Львівської ОДА, представники китайського бізнесу висловили зацікавленість у співпраці в паливно-енергетичній сфері.

Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, про своє бажання розмістити в регіоні своє виробництво розповіла Гуо Суфен, менеджер компанії "Beijing Fmenthyst - Light Science".

"Ми б хотіли розмістити тут свої потужності, - повідомляє Гуо Суфен. - Але найбільший інтерес у нас викликає будівництво заводу з переробки сміття".

Зі свого боку, Олег Синютка наголосив, що будівництво сміттєпереробного заводу дуже актуально на даний момент, тому обласна адміністрація розгляне всі можливі форми співпраці.

"Ми підшукаємо ділянку землі, дамо інформацію про складові сміття, допоможемо отримати дозвільні документи, пов'язані з екологічною безпекою", - резюмував глава області.

Також під час зустрічі з китайської сторони прозвучали пропозиції про будівництво заводу з очищення стічних вод, виготовлення освітлення, енергозберігаючих технологій тощо.

Читайте ще новини Львова:

У мережі з'явились фото страшного смерчу на Львівщині

Де у Львові не буде світла на початку липня: адреси 

Які вулиці Львова і досі без гарячої води 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах