Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 29 червня

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
29 червня 2016 13:54

Пожежі, загадкові вбивства  пограбування, ДТП і самогубства як і в будь-якому іншому місті у Львові не рідкість. У цьому матеріалі VG Львів протягом дня збирає саме такі інциденти, які сталися в різних районах міста за останню добу.


У Львові рецидивіст з ножем напав на жінку


У Львові патрульні затримали підозрюваного у розбої, повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Патрульним надійшла інформація про розбій, що трапився вчора на вулиці Любінській. Невідомий чоловік, погрожуючи предметом, схожим на ніж, відібрав у жінки мобільний телефон, студентський квиток та інші речі.

Один з екіпажів одразу ж прибув на місце та разом із заявницею розпочав пошуки невідомого.
Підозрюваного затримали біля одного з будинків неподалік. У чоловіка знайшли речі потерпілої. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Затриманий – судимий раніше та лише в лютому вийшов з місця позбавлення волі, йому 27 років. Зараз його помістили в ізолятор тимчасового тримання.


Аварія на кільцевій: серед постраждалих дитина


26 червня о 10:28 год. у Львові в районі перехрестя вул. Стрийська – кільцева автодорога, поблизу мотелю "Катерина", сталося зіткнення легкового автомобіля з мотоциклом. Внаслідок ДТП постраждало 3 осіб, з них 1 дитина. Двоє постраждалих з травмами різного ступеня важкості госпіталізовані до 8-ої Міської клінічної лікарні; дитину госпіталізували до Міської дитячої клінічної лікарні, повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР.

Зокрема, під час ДТП постраждали:

- пасажир легкового автомобіля, хлопчик, 2009 року народження, проживає у с. Верхня Білка, Пустомитівського району, діагноз – закрита черепно-мозкова травма, забійні гематоми лоба, забій лівої надключичної ділянки грудної клітки;

- водій мотоцикла, чоловік, 1988 року народження, житель м. Київ, діагноз – закритий перелом лівого стегна в кульшовому суглобі, забій лобної кістки, тупа травма живота;

- пасажир мотоцикла, жінка, 1988 року народження, жителька м. Київ, діагноз – закритий перелом лівої нижньої кінцівки в ділянці колінного суглобу та перелом верхньої кінцівки в ділянці зап'ястя.

Незадовільні дорожні умови, що могли би стати причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені.

Причини події - з'ясовують. Проводиться дослідча перевірка.


Жахлива аварія на Львівщині: двоє загиблих


Перед містом Жовква сталася аварія: загинуло двоє людей, повідомляє спільнота "Варта 1" на своїй сторінці у Facebook.

д1

“У селі Смереків (траса на жовкву) сталася аварія за участі двох авто – "Сааб" і "Ман".  Двоє людей і "Саабу" розбилися насмерть”, – йдеться в повідомленні.

д2

д3

Фото: Варта 1

Читайте ще новини Львова:

У Львові зробили унікальну операцію на мозку 7-річної дитини (відео)

На Львівщині НП: розлючений лев пошматував двох чоловіків

На Львівщині вантажівка врізалась у поліцейських (відео)

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах