Львів'яни погрожують зустріти Євробачення з сміттєвим смородом і без гарячої води

Новина - Події - Львів'яни погрожують зустріти Євробачення з сміттєвим смородом і без гарячої води

Новина - Події - Львів'яни погрожують зустріти Євробачення з сміттєвим смородом і без гарячої води

Події
30 червня 2016 15:04

У четвер, 30 червня, на черговій сесії Львівської міськради депутати повинні вирішити, чи буде Львів приймати участь у відборі на проведення міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017". До 8 липня міста, які хочуть провести у себе пісенний конкурс, запропонують національному телемовникові (в нашому випадку, це - УТ1), кращі умови і бюджет. Він і буде обирати місце проведення. Вже 1 серпня стане відомо, в якому місті пройде "Євробачення-2017", інформує kp.ua.

Відразу ж після перемоги Джамали на 61-му Міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення", з'явилося кілька міст-претендентів на проведення змагання в наступному році. Серед них і Львів. Місцеві жителі, з властивою їм наполегливістю, заявили, що не тільки готові прийняти "Євробачення-2017" у себе в місті, а й упевнені, що саме у Львові необхідно провести такий масштабний пісенний конкурс. Але напередодні сесії Львівської міськради, на якій повинні вирішити бути чи не бути "Євробаченню" у Львові, ентузіазм галичан зійшов нанівець.

- Половина Львова без гарячої води сидить, в тазиках миється, а у наших депутатів Євробачення в голові!, - обурюються в соцмережах львівські користувачі. - У міста купа проблем. Трамвай на Сихів так і не запустили, зі сміттям вирішити питання не можуть, в місті сморід, питання з Грибовицьким сміттєзвалищем не вирішене, а їм би пісні співати та бюджет дерибанити!

Але, як завжди, є й інша думка.

- "Євробачення-2017" все-таки треба проводити у Львові, адже ми - культурна столиця України, віддалені від зони АТО, зате рукою подати до кордонів з ЄС, - впевнена львів'янка Софія Іванець.

Чи буде Львів боротися за проведення "Євробачення-2017", стане відомо зовсім скоро. Але головна проблема міста - відсутність закритої арени на 10 тисяч глядацьких місць, як мінімум, де, згідно з правил, має проходити змагання. У місті такого концертного залу немає. Раніше була чутка про те, що можна швиденько привести в порядок недобудований спорткомплекс, який зводили для проведення "Євробаскет-2015". Тоді Україна відмовилася приймати чемпіонат. Але зараз про це львів'яни навіть згадувати не хочуть, адже в місті і так проблем вистачає.

Читайте ще новини Львова:

У Львові для соцопитування мешканців влада створила мобільний додаток

У Львові розпочали будувати велодоріжку до "Шевченківського Гаю" (відео)

На якій зупинці у Львові з'явиться громадський простір: візуалізація

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах