Заявки на проведення "Євробачення" подали 5 міст: з ким змагатиметься Львів

Фото взято з сайту telegraf.com.ua

Фото взято з сайту telegraf.com.ua

Події
03 липня 2016 11:14

Харків надіслав офіційний запит на участь у відборі міста, в якому пройде міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2017".  Раніше свої заявки на участь у відборі подали Київ, Дніпро, Львів і Одеса.

Конкурс з відбору міста, в якому проводитиметься міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017, відбудеться в чотири етапи, переможця буде оголошено 1 серпня.

Варто зазначити, що наразі Львів подав заявку на участь у відборі. "Залежно від того, які будуть вимоги до транспорту, до прес-центру і до самого концерт-холу, ми будемо вирішувати, де можна провести конкурс. Наразі говорити по приміщення рано. Це може бути "Арена Львів" або інші арени", – додав Андрій Москаленко.

Нагадаємо, Україна вже проводила цей пісенний конкурс. У 2005 році на пісенному конкурсі "Євробачення" перемогла Руслана з піснею "Wild Dances". Після перемоги Відповідно, наступного року, конкурс відбувався в Україні у столичному "Палаці спорту". Цьогоріч 15 травня у столиці Швеції завершився фінал головного пісенного конкурсу Європи – "Євробачення 2016", який виграла Джамала. За результатами голосування національних журі країн-учасниць та смс-голосування глядачів, Джамала набрала 534 бали. На другому місці опинилася Австралія (511 балів), третє місце посіла Росія (491 бал). Також співачка запропонувала наступне Євробачення провести у Львові, Києві або Одесі

Зазначимо, раніше міністр фінансів Олександр Данилюк допускав, що Україна може передати право на проведення "Євробачення" іншій країні через надто високу вартість проведення цього конкурсу, інформує tvoemisto.tv.

Ще новини Львова

У Львові студентку обікрали у трамваї на 14 000 гривень, а прихожанку у храмі на 60 000

У Львові змінюють схему руху на двох перехрестях: як саме (відео)

Польща призупиняє малий прикордонний рух з Україною

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах